Președintele de care are nevoie acum România. Chirieac și Ciuvică, de ACORD: A fost cel mai bun!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Analistul politic Bogdan Chirieac a dat numele președintelui de care ar avea România nevoie acum, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

"Știți ce mi-aș dori din tot sufletul? Apropo de ce se întâmplă pe ici și pe colo... România are nevoie acum de un președinte precum Emil Constantinescu și vorbesc foarte serios.

Asta apropo că nu știu cine s-a găsit să-l conteste pe Emil Constantinescu. A fost pe departe cel mai bun președinte al României în ultimii 31 de ani, incontestabil! Și istoria trebuie să pună lucrurile la locul lor.

Trebuie să spunem că pe locul doi a fost Ion Iliescu în al doilea mandat. Dar cel mai bun președinte al României a fost profesorul Emil Constantinescu! ", a spus analistul politic Bogdan Chirieac, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV, în emisiunea "Miercurea Neagră".

"Cel mai democrat și cel mai președinte! Așa cum ar trebui să fie un președinte, normal. Normal că au venit mulți să spună că a fost slab, că nu i-a băgat la pușcărie. Dar lasă că l-au adus pe Băsescu care i-a băgat la pușcărie", a completat Mugur Ciuvică.

"Și acum îl avem pe Iohannis care-i ține!", a intervenit și Diana Tache.

"Acum, marile spirite se întâlnesc și s-au trezit acum unii, Ciolacu și Orban, care a spus niște prostii cu Emil Constantinescu. Fac ei niște comparații între Emil Constantinescu și Iohannis care nu au nicio legătură", a mai spus Mugur Ciuvică.

”Nu, această comparație este jignitoare pentru profesorul Emil Constantinescu. Chiar este jignitoare! Dar mă rog, asta este, a votat poporul român. A greșit în 1996, probabil că atunci chiar nu-l meritam pe Emil Constantinescu. A deschis porțile Occidentului pentru România...", a mai spus Bogdan Chirieac.

Orban îl acuză pe Iohannis că distruge PNL. Comparația lui cu Emil Constantinescu

În cadrul unui briefing de presă, președintele Camerei Deputaților l-a acuzat pe președintele țării, Klaus Iohannis, că a distrus Partidul Național Liberal. 

„Singura formațiune politică care s-a prăbușit în sondaje este Partidul Național Liberal, partidul care l-a susținut pe Iohannis să ajungă președintele României. Eu nu înțeleg, de ce să se răzbune președintele Iohannis pe Partidul Național Liberal, care este partidul ce l-a sprijinit. 

Dacă ne uităm în istorie, putem constata că Emil Constantinescu a avut o contribuție decisivă la, practic, ieșirea din viața publică a PNȚCD, deci practic și-a distrus partidul care l-a susținut. Traian Băsescu și-a distrus partidul sprijinit, la perdeluță, adio PDL. Mi se pare drept ca și al treilea președinte să meargă pe aceeași linie, să își distrugă partidul care l-a sprijinit. 

Nu pot să găsesc nicio explicație rațională, iar atitudinea președintelui față de partid are o importanță foarte mare, problema este că distrugerea PNL duce la lipsa oricărei perspective de guvernare responsabilă și onorabilă a României”, a declarat Ludovic Orban. 

Vezi mai multe în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel