Președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, criticat: Ascunde gunoiul sub preș. Chiar mințiți cu atâta nerușinare?
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Organizatia Județeana PSD Vrancea a transmis a transmis critici  la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma (PNL).

"Cătălin Toma ascunde gunoiul sub preș.
 
Ipocrizia trebuie redefinită după chipul și asemănarea PNL, după ce au trâmbițat numai lapte și miere sub PNL-izarea vrâncenilor, vedem cum sarabanda îngălbenirii vrâncenilor, continuă cu îngălbenirea bunurilor acestora, pentru că proprietatea publică a județului aparține tuturor vrâncenilor, cu sau fără apartenență politică. 

Acțiunile politice desfășurate în Crângul Petrești de către Organizația Femeilor Liberale Vrancea, lăudate și aplaudate de toți postacii liberali din Vrancea, nu există în ochii președintelui CJ Vrancea, Cătălin Toma.

La adresa prin care îi solicitam să ne comunice cum a reușit o organizație politică să își facă campanie pe imaginea unui obiectiv al Consiliului Județean (care nici nu se poate închiria), președintele CJ Vrancea, liberalul Toma răspunde sec ”nu a existat niciun parteneriat semnat între Consiliul Județean Vrancea și Organizația Femeilor Liberale Vrancea a Partidului Național Liberal în acest sens”.

Înseamnă că distinsele ”doamne” au ocupat ilegal acel spațiu?

Sau poate continuarea răspunsului să fie mai elocventă pentru vrânceni: ”cetățenii care vizitează Crângul Petrești pot desfășura diverse activități, cu respectarea Regulamentului..., fără a beneficia de sprijinul logistic din partea Consiliului Județean Vrancea”.

"Asta este politica transparentă cu care ați păcălit vrâncenii în campanie electorală!"

Cu alte cuvinte, prinși în fapt, ascund gunoiul sub preș chiar în față, fără vreo jenă că îi vede cineva.

Acele doamne erau întâmplător în Crângul Petrești timp de 3 luni consecutiv și doar întâmplător anunțau de la o săptămână la alta ora desfășurării evenimentelor care, așa cum se poate vedea, sunt CLAR asumate politic. Ne întrebăm ce s-ar fi întâmplat dacă cetățenii ar fi ocupat acel spațiu taman când doamnele (care nu reprezintă OFL Vrancea) își anunțau acțiunile?

Chiar mințiți vrâncenii cu atâta nerușinare?

După ce ați blocat implementarea proiectului și ați blamat toate acțiunile întreprinse de administrația PSD pentru realizarea acestui obiectiv atât de important pentru municipiul Focșani și județul Vrancea, acum ați confiscat și imaginea acestui obiectiv. Poate o să țineți și ședințele de partid în Crâng, tot întâmplător, să nu fie prea cald în sala de ședințe a Consiliului Județean...

Asta este politica transparentă cu care ați păcălit vrâncenii în campanie electorală!

Asta este adevărata față a PNL Vrancea, una meschină, mincinoasă, aservită intereselor de partid și care uită tot ceea ce a promis a doua zi după alegeri și care prinsă asupra faptului împlinit se folosește de orice mijloc pentru a distrage atenția vrâncenilor de la adevăr", semnează Organizatia Județeana PSD Vrancea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel