Preşedintele CCR, Valer Dorneanu: Şi noi suntem nemulţumiţi
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, a acordat un interviu în care a spus că este nemulţumit de ceea ce a ajuns Curtea Constituţională să facă, şi anume arbitraj între celelalte instituţii ale statului.

„Şi noi suntem nemulţumiţi că se aruncă în grădina noastră foarte multe lucruri care nu ţin de noi. Dacă instituţiile ar conlucra, ar coopera corect, cinstit şi prin dialog, nu s-ar ajunge la asemenea.... La noi, parcă unii chiar provoacă ca să ne sesizeze pe noi", a declarat preşedintele CCR, Valer Dorneanu, la B1 TV, potrivit ziare.com.

„Apropo de conflictele acestea, şi pe noi ne deranjează şi avem convingerea că multe din ele ar putea fi prevenite sau n-ar există, dacă autorităţile publice ar lucra într-o comuniune, într-o coordonare. (...) Tu, când cealaltă autoritate are de rezolvat o problemă, nu poţi să-i răspunzi, să-l ajuţi, să-l consiliezi să rezolve acea problemă? Putea să se ducă cel puţin. Să spună, domne, merg ca să-mi arăt bunăvoinţa şi respectul faţă Parlament, autoritatea suverană, supremă a poporului", a mai spus Dorneanu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel