Preşedintele BCR Banca pentru Locuinţe a demisionat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alexandru-Ciobanu
Alexandru-Ciobanu

Alexandru Ciobanu, preşedintele BCR Banca pentru Locuinţe va renunţa la poziţia ocupată în cadrul instituţiei de economisire-creditare începând cu 1 octombrie, responsabilităţile sale fiind preluate de ceilalţi doi membri ai Comitetului Executiv al băncii.

 "Domnul Alexandru Ciobanu, Preşedinte al Comitetului Executiv al BCR Banca pentru Locuinţe (BCR BpL), a decis să renunţe la poziţia pe care o ocupă în prezent, cu începere de la 1 octombrie 2012", se arată într-un comunicat al băncii.

 Pe lângă preşedinte, Comitetul Executiv mai este compus din Karmen Gudrun Schuster, vicepreşedinte executiv vânzări, şi Erwin Bernhard, vicepreşedinte executiv financiar şi operaţiuni.

 Banca Comercială Română l-a numit pe Ciobanu la conducerea instituţiei de economisire-creditare în vara anului 2009, acesta conducând anterior cealaltă bancă de profil de pe piaţa românească, Raiffeisen Banca pentru Locuinţe. Ciobanu a preluat la BCR BpL poziţia ocupată până atunci de Petre Tulin, care a plecat la conducerea Băncii Feroviare, constituită de omul de afaceri Valer Blidar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel