Presa ungară scrie că suporterii maghiari sunt supuşi atrocităţilor
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
suporteri maghiari
suporteri maghiari

Suporterii maghiari sosiţi la Bucureşti pentru meciul România - Ungaria au creat haos pe străzile din Capitală, după ce au devenit violenţi cu jandarmii, au distrus câteva terase din Capitală şi au agresat jurnaliştii. Presa maghiară relatează însă că fanii Naţionalei de la Budapesta sunt cei supuşi atrocităţilor.

Potrivit Antena 3, doi jandarmi au fost răniţi în zona Arenei Naţionale. Incidentele s-au întâmplat în timp ce galeriile erau ghidate spre stadion. Un jandarm a fost transportat la spital, în timp ce un altul a primit îngrijiri medicale la locul violenţelor.

Se pare că marile galerii ale echipelor româneşti, Steaua, Rapid şi Dinamo fac front comun împotriva violenţelor provocate de maghiari.

Jurnaliştii unguri se plâng că suporterii lor au fost provocaţi şi că unul dintre ei a fost rănit, după ce a fost bătut în timpul incidentelor din Centrul Vechi, scrie realitatea.net.

Potrivit site-ului maghiar napi-hirek.hu, citat de Adevărul, mai mulţi suporteri români au atacat, vineri după-amiază, un microbuz cu numere de înmatriculare de Ungaria. Incidentul s-a petrecut în judeţul Mureş. Suporterii români au spart două geamuri ale microbuzului. Poliţia a fost informată cu privire la incident cu întârziere, cetăţenii maghiari depunând şi plângere, a declarat, potrivit site-ului maghiar, Gabriela Stoica, purtător de cuvânt al IPJ Mureş. „Noi nu reprezentăm azi culorile vreunui club de fotbal, ci îi urâm împreună pe români“ - a scris pe Facebook un suporter maghiar aflat în trenul care a ajuns de curând în Gara de Nord din Ungaria (napi.hirek.hu)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel