Data actualizării:
Data publicării:

Presa internaţională scrie că Ianis Stoica e "Mbappe de România". Gigi Becali: O să iau mulți bani pe el, dar acum nu e de vânzare

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sport
WhatsApp
Facebook FCSB
Facebook FCSB
Ianis Stoica, fotbalistul celor de la FCSB despre care s-a spus că ar fi dorit de Arsenal, este considerat de presa internaţională "adevăratul Mbappe al României". În trecut, această titulatură i-a fost atribuită lui Florinel Coman, tot de la FCSB, de către patronul Gigi Becali. 

"Sub contract până în 2023 cu FCSB, Ianis Stoica ar fi primit în trecut o ofertă de 1,5 milioane de euro. Fotbalul este în ADN-ul familiei sale, tatăl său Pompiliu fiind fost fundaș stânga la Steaua. Capabil să joace ca atacant central sau mijlocaș ofensiv, a petrecut ultimele trei sezoane sub formă de împrumut. A revenit foarte motivat la clubul care l-a crescut și poate reuși un transfer la Arsenal dacă își va continua progresul", scria The Sun în noiembrie.

"Eu cred că voi lua mulţi bani, nu vreau să mai spun sume. El e nouar. Toţi mi-au spus, şi MM, şi Edi. M-am bucurat că e nouar, de nouari duce lipsă lumea. Nu ştiu dacă e monitorizat de Arsenal, dar e bine. Poate peste un an, doi, pot să îl ia. Dar acum Ianis nu e de vânzare. E puternic, are fizic, are forţă. E foarte inteligent. Dacă vorbeşti cu el, nu zici că are 18 ani… zici că are 23 de ani", a declarat Gigi Becali, la Pro X.

”Cine e Ianis Stoica? Kylian Mbappe al României este aproape de un transfer la Arsenal. E un jucător versatil, care joacă la FCSB, folosit cu preponderență pe postul de extremă dreapta sau atacant central și, uneori, în spatele vârfului”, notează cei de la football-london.

Tânărul jucător de atac de la FCSB a alimentat teoriile şi poreclele de pe Internet şi atunci când a fost întrebat cu cine crede că se aseamănă ca stil de joc dintre jucătorii care evoluează în afara țării. ”Cred că Mbappe”, a spus fiul lui Pompiliu Stoica, fost jucător la Steaua, FCSB și Petrolul, citat de GSP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel