Presa din Rusia, GLUME despre masa de 6 metri la care Putin l-a pus pe Macron. Meme-uri virale pe internet - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Presa din Rusia, GLUME despre masa de 6 metri la care Putin l-a pus pe Macron. Meme-uri virale pe internet / Foto: Kremlin.ru și Pixabay
Presa din Rusia, GLUME despre masa de 6 metri la care Putin l-a pus pe Macron. Meme-uri virale pe internet / Foto: Kremlin.ru și Pixabay
Presa din Rusia face glume despre masa de 6 metri la care au stat Vladimir Putin și Emmanuel Macron la întâlnirea care a avut loc la Kremlin.

În presa din Rusia circulă mai multe glume despre masa de 6 metri care a stat între Vladimir Putin și Emmanuel Macron la întâlnirea care a avut loc la Kremlin. Un prezentator TV foarte cunoscut în Rusia, Ivan Urgant, în cadrul emisiunii sale de seară, a sugerat în glumă că masa lungă de la negocierile dintre președintele rus și liderul francez a fost fotografiată folosind fotografii panoramice pentru că era prea mare ca să poată fi cuprinsă într-o fotografie normală, scrie Gazeta.ru.

„O masă atât de lungă, poza a fost făcută cu o cameră panoramică. Este clar de ce masa a fost atât de lungă. Pentru că mai există un virus în lume ”, a glumit Urgant.

După aceea, a arătat un colaj comic. Potrivit lui Urgant, masa a fost inițial atât de lungă încât Macron a stat efectiv pe stradă, în afara Kremlinului.

Anterior, purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov a declarat că masa lungă de la discuțiile dintre președintele Vladimir Putin și liderul francez Emmanuel Macron poate fi explicată prin măsuri epidemiologice. Vezi mai mult AICI.

Meme-uri virale cu Putin și Macron

Întâlnirea dintre Vladimir Putin și Emmanuel Macron din 7 februarie la Kremlin i-a inspirat pe internauți să creeze meme-uri și desene animate. Au apărut atât de multe au apărut pe rețelele de socializare într-o singură zi, încât până și televiziunea de stat le-a acordat atenție. Jurnaliştii de la RIA Novosti au atras atenţia asupra acestui lucru pe canalul lor Telegram.

În special, utilizatorii au comparat masa cu un swing-balancer, un teren de hochei și badminton, precum și cu un patinoar, înfățișând o pereche de patinatori artistici pe suprafața mesei, scrie lenta.ru.

În plus, pe una dintre imagini, utilizatorii au adăugat figura senatorului Bernie Sanders, care a devenit eroul meme-urilor când a venit la inaugurarea președintelui Statelor Unite într-o ținută confortabilă, cu mănuși și o jachetă practică. Autorul unui alt colaj i-a pus un difuzor în mâna lui Macron, glumind despre sunetul din timpul întâlnirii președinților. Internauții au comparat întâlnirea șefilor de stat și cu tabloul „Cina cea de taină” a lui Leonardo da Vinci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel