Prepară pastele într-un mod simplu, rapid și gustos: sunt suficiente 3 ingrediente. Iată câteva trucuri
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Prepară pastele într-un mod simplu, rapid și gustos, sunt suficiente 3 ingrediente. Iată câteva trucuri. Sursa foto: freepik.com
Prepară pastele într-un mod simplu, rapid și gustos, sunt suficiente 3 ingrediente. Iată câteva trucuri. Sursa foto: freepik.com
Cele mai bune feluri de mâncare nu sunt întotdeauna rezultatul unei munci complexe. De multe ori este suficient să combini anumite ingrediente pentru a obține rețete gustoase, care se fac simplu.

Există și soluții ideale pentru cei cărora nu le place să stea prea mult în  bucătărie sau poate nu au suficient timp liber. De aceea, îți oferim rețeta unor paste delicioase, care se fac rapid.  

Atunci când pregătesc paste, gospodinele se gândesc cum să le mai facă, astfel încât să aducă pe masă un preparat nou, care va fi pe placul familiei. Cu alte cuvinte, nu și-ar dori să aducă mereu pe paste, preparate după aceeași rețetă. Cum să faci paste într-un mod simplu, rapid și gustos? 

Ingredientele de care ai nevoie:

paste - 500 de grame,

roșii cherry - 10 bucăți,

ceapă - o bucată,

ricotta - 200 de grame,

sare, piper și condimentele preferate.

 

Pregătirea, pas cu pas

 

Într-o tigaie se pune un strop de ulei. Ceapa se toacă și se pune în tigaie. După câteva minute de gătit, trebuie adăugate roșiile cherry, de asemenea tăiate în bucăți suficient de mici. Apoi adaugă apă, sare, piper și condimentele preferate. Gătește la foc mic și zdrobește roșiile cu o furculiță.

Plăcintă cu mere fără coacere. O rețetă simplă care te salvează când nu ai cuptor


Între timp, gătește pastele, care trebuie să fie al dente. Scurge pastele fierte și pune-le în tigaia cu roșiile cherry. Ideal este să mai adaugi puțină apă din oala în care ai fiert pastele.

Într-un bol, pune ricotta, adaugă puțin apă din oala în care ai fiert pastele și amestecă bine, până obții un fel de cremă. La final, adaugă crema de ricotta în tigaia cu paste și roșiile cherry.

Pune sare și cuișoare în fața ușii de la intrare. Multe gospodine deja fac asta. Află de ce

Pentru a da puțin mai multă aromă pastelor, mai poți adăuga deasupra brânza pecorino, ricotta sărată tare sau parmezan. Ceea ce mai caracterizează această rețetă sunt, desigur, roșiile cherry și ricotta.

Oricine dorește poate introduce ingredientele pe care le preferă. Unele gospodine adaugă mozzarella. Cu toate acestea, sunt permise și alte variante sau orice altceva care se potrivește bine cu ingredientele din acest fel de mâncare.

În bucătărie este nevoie de foarte puțin pentru a obține rezultate excelente. Iată cum cu această rețetă ai preparat pastele într-un mod simplu, rapid și gustos. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel