Premierul Rishi Sunak, gafă în mașină - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Premierul Rishi Sunak, gafă în mașină - Video
Premierul Rishi Sunak, gafă în mașină - Video
Prim-ministrul Marii Britanii, Rishi Sunak, şi-a cerut iertare pentru o eroare de raţionament după ce s-a deplasat într-un autovehicul fără să poarte centura de siguranţă în scopul înregistrării unui clip pentru reţelele de socializare, a precizat joi un purtător de cuvânt din Downing Street, potrivit Reuters. 

În înregistrarea amplu distribuită pe reţelele de socializare, Sunak discută cea mai recentă rundă de finanţări guvernamentale pentru dezvoltarea anumitor comunităţi din teritoriu. Prim-ministrul se adresează camerei de filmat de pe bancheta din spate a maşinii fără să poarte centură de siguranţă.

VIDEO

A fost o scurtă eroare de raţionament. Prim-ministrul şi-a scos centura de siguranţă pentru a filma un clip scurt, le-a spus joi reporterilor un purtător de cuvânt din Downing Street.

Recunoaşte în totalitate că este o greşeală şi îşi cere iertare, a mai spus purtătorul de cuvânt.

În Marea Britanie, amenda pentru nepurtarea centurii de siguranţă poate ajunge la 500 de lire sterline dacă nu e vorba despre o situaţie excepţională cum ar fi în cazul serviciilor de urgenţă, în taxi sau atunci când un şofer conduce în marşarier.

Întrebat dacă Sunak este exceptat de la regulă, având în vedere că se află într-o maşină a guvernului, purtătorul de cuvânt a spus: A fost o greşeală şi şi-a cerut iertare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel