Premierul Ponta dezvăluie de ce-l însoțește Marga pe Băsescu la Chicago
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PSD - 2010 - ROMEXPO
CONGRESUL EXTRAORDINAR AL PSD - 2010 - ROMEXPO

Prim-ministrul Victor Ponta a dezvăluit, sâmbătă, la Cluj-Napoca, că l-a rugat pe ministrul de Externe, Andrei Marga, să-l însoţească pe preşedintele Traian Băsescu la Summitul NATO de la Chicago, pentru ca partenerii internaționali să vadă că România are şi oameni serioşi, întrucât șeful statului se reprezintă doar pe el când merge în străinătate.

"Pe domnul Marga l-am rugat să meargă la Chicago, împreună cu preşedintele ţării, pentru că ştiţi că preşedintele ţării, în general, merge în străinătate şi nu reprezintă pe nimeni, decât pe el. M-am gândit să fie acolo miniştrii Marga şi Dobriţoiu ca să înţeleagă partenerii noştri internaţionali că există oameni serioşi în România", a spus premierul la lansarea candidaților USL pentru județul Cluj.

"Sunt convins că drumul până la Chicago va fi extrem de lung pentru domnul preşedinte Băsescu", a mai completat Victor Ponta.

Președintele Traian Băsescu va participa la Summit-ul Alianţei Nord-Atlantice (NATO) de la Chicago, care se va desfășura în perioada 20-21 mai.

Din delegaţia oficială a României vor face parte şi ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, şi ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel