Urmărește emisiunea live
Premierul Nicolae Ciucă, încă trei numiri în Guvern
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Ciucă, convorbire telefonică cu Kamala Harris. Ce au discutat / Foto: gov.ro
Ciucă, convorbire telefonică cu Kamala Harris. Ce au discutat / Foto: gov.ro
Premierul Nicolae Ciucă a făcut noi numiri în Guvern, printr-o serie de decizii publicate joi în Monitorul Oficial.

Printr-o serie de decizii publicate joi, în Monitorul Oficial, premierul Nicolae Ciucă a numit noi secretari de stat la Ministerul Afacerilor Interne, la Ministerul Culturii și la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. 

Aneta Matei a fost numită secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, în locul lui Gabriel Marius Mureș, care a fost eliberat din funcție anterior, printr-o altă decizie.

Diana-Ștefana Baciuna a fost numită secretar de stat la Ministerul Culturii, în locul lui Liviu Brătescu, eliberat din funcție la cerere.

De asemenea, Florin-Sergiu Dobrescu a fost numit în funcție de secretar de stat la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

CITEȘTE ȘI: Rezistă coaliția și după 2024? Iohannis: Sunt mulțumit de Guvern

CITEȘTE ȘI: Reacția Guvernului Ciucă după decizia CCR privind purtarea măștilor

VEZI ȘI: Liviu Brătescu (PNL) a demisionat din funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii

Prim-vicepreședintele PNL Iași, Liviu Brătescu, a anunțat miercuri după-amiază că și-a înaintat demisia din funcția de secretar de stat în Ministerul Culturii. El a precizat că a luat această decizie "din motive personale".

"După doi ani de la momentul în care am fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Culturii, mi-am înaintat astăzi demisia solicitând primului ministru Nicolae Ciucă eliberarea mea din funcția deținută. Am luat această decizie din motive personale.", a anunțat Liviu Brătescu într-o postare pe Facebook.

Prim-vicepreședintele PNL Iași consideră că "această perioadă a fost suficientă pentru a încerca implementarea acelor proiecte în care am crezut și pentru care am lucrat încă din perioada în care am deținut conducerea Comisiei Naționale de Cultură a Partidului Național Liberal. Am convingerea că prin deschiderea și implicarea de care am dat dovadă în toată această perioadă, am contribuit, atât cât a fost posibil, în situația dată din ultimii ani, la rezolvarea unor probleme și la schimbarea unor mentalități din sistem."

Citește continuarea articolului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel