Grindeanu, funcție pentru un jurnalist. Noi numiri
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Premierul Sorin Grindeanu a făcut astăzi mai multe numiri în funcții.

Ionuț Apostu îl înlocuieşte la şefia AFM pe Mihai-Alexandru Moia, revocat din funcţie. Primul menționat a fost redactor al cotidianului Opinia, apoi a promovat în funcția de redactor-șef al aceleiaşi publicaţii. Între 1998 şi 2002, Ionuţ Apostu a fost corespondentul în Buzău al ziarului Libertatea. Ionuț Apostu a fost director al televiziunii locale TV Buzău, apoi a deţinut conducerea ziarului Strada. După ce a încheiat capitolul în presă, a câştigat concursul pentru postul de director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului. Ionuț Apostu a devenit viceprimar al municipiului Buzău după alegerile locale din 2016.

Prim-ministrul a decis și numirea lui Traian Constantin Petcu în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Dan Octavian Alexandrescu a fost desemnat în funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Totodată, Sorin Grindeanu l-a numit pe Alexandru Chirilă în funcţia de director de cabinet al prim-ministrului, cu rang de secretar de stat, în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, în locul Monicăi Laura Ion, care a fost numită consilier la cabinetul premierului.

Gabriel Stătescu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului. Premierul a semnat şi decizia de eliberare din funcţia de secretar de stat în cadrul MAE, la cerere, a lui Marius Cristian Bădescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel