Premierul Ciucă, discuţii cu reprezentanţii elevilor şi ai băncilor, la Guvern
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 14 ian, 09:20
WhatsApp
Premierul Nicolae Ciucă / Foto: gov.ro
Nicolae Ciucă va avea discuţii cu reprezentanţii Consiliului Național al Elevilor.

Iată agenda zilei de 14 ianuarie 2022 a premierului Nicolae Ciucă: 

Ora 10.00    Primirea ambasadorului Republicii Turcia în România, doamna Füsun Aramaz

- Palatul Victoria

Ora 11.00    Primirea ambasadorului Emiratelor Arabe Unite în România, domnul Dr. Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, în vizită de rămas bun

G Ad:

- Palatul Victoria

Ora 12.00    Întâlnire cu reprezentanții Consiliului Național al Elevilor

- Palatul Victoria

Ora 14.00    Întâlnire cu reprezentanții Asociației Române a Băncilor

- Palatul Victoria.

 

Citeşte şi: Cîmpeanu: Şcolile cu rată de vaccinare mai mică de 60% şi incidenţa localităţii mai mare de 3 la mie - în online

 

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat luni că şcolile în care rata de vaccinare este sub 60% în ziua de vineri, iar incidenţa infectărilor cu noul coronavirus în localitatea respectivă este mai mare de 3 la mie vor intra în online.

"Articolul 3 din ordinul comun Ministerul Educaţiei - Ministerul Sănătăţii se raportează la rata de vaccinare din ziua de vineri. Dacă rata de vaccinare în ziua de vineri este sub 60% şi rata de incidenţă a infectărilor este de peste 3 la mie, începând de lunea viitoare şcolile acelea intră în online. Repet, şcolile care îndeplinesc două condiţii simultan - rata de vaccinare mai mică de 60% şi funcţionează într-o localitate în care rata de infectare este mai mare de 3 la mie", a spus ministrul, într-o conferinţă de presă, care a precizat că este vorba şi despre grădiniţe.

Cîmpeanu a afirmat că, având în vedere că au fost schimbate regulile cu privire la durata carantinării, este nevoie şi de o updatare a ordinului comun al ministrului Educaţiei şi ministrului Sănătăţii cu noile reguli la nivel naţional.

"Având în vedere că la nivel naţional au fost schimbate regulile cu privire la durata carantinării este nevoie şi de o updatare a ordinului comun al ministrului Educaţiei şi ministrului Sănătăţii cu noile reguli la nivel naţional şi voi discuta cât se poate de repede cu ministrul Sănătăţii. Avem o colaborare foarte bună între Ministerul Educaţiei şi Ministerul Sănătăţii", a mai arătat Cîmpeanu. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro