Premierele lunii februarie pe Scena Digitală a Teatrului Național ”Radu Stanca” din Sibiu: Sărbători fericite și Cameristele
Autor: D.C. | Publicat pe: 02 feb 2023, 12:01
WhatsApp
Teatrul Național ”Radu Stanca” din Sibiu urcă două premiere pe Scena Digitală, în februarie. Imagine din piesa ”Cameristele”
Teatrul Național ”Radu Stanca” din Sibiu urcă două premiere pe Scena Digitală, în februarie. Imagine din piesa ”Cameristele”
Două premiere vor urca pe Scena Digitală a Teatrului Național ”Radu Stanca” în luna februarie.

Spectacolul „Sărbători fericite”, după textele lui Neil LaBute, regia Cristian Juncu, cu Adrian Matioc, Ofelia Popii, Cendana Trifan și Marius Turdeanu, are la bază trei scenarii scurte, dar mărețe din punct de vedere tematic, ce fac apel la emoțiile pe care clasicii greci le-au adus în scenă, și care problematizează, fiecare în felul lui, conceptul de fidelitate.
„Cameristele”, de Jean Genet, regia Hunor Horvath, cu Yannick Becker, Benedikt Haefner, Daniel Bucher și Ana Tiepac, explorează limitele dintre dragoste și ură într-o lume nedreaptă din punct de vedere structural. Spectacolul se joacă în limba germană și dispune de subtitrare în limba română. Toate spectacolele Scenei Digitale oferă și subtitrare în limba engleză.

Scena Digitală într-o nouă formulă, cu toate spectacolele incluse în abonament

Scena Digitală, platforma online a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS), s-a lansat în luna februarie într-o nouă formulă, care permite abonaților să vizioneze toate spectacolele disponibile, producții de excepție ale TNRS și ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Abonamentul lunar, cel trimestrial, precum și cel anual includ toate cele 60 de spectacole disponibile, la care se adaugă lunar două producții în premieră. Iubitorii de teatru, film, dans și muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preț de 6 luni, respectiv 299 lei,  și abonamentul pentru 3 luni la preț de 2 luni, respectiv 89 lei. Abonamentul lunar costă 49 lei/lună. Spectatorii pot opta și pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la prețul de 30 lei. În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde și de oricâte ori.  Biletul individual este disponibil patru ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare. Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ul www.scena-digitala.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?