Data actualizării:
Data publicării:

PREMIERĂ la PSD. Cine NU există pe listele pentru parlamentare

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a făcut declarații despre schimbarea în bine a formațiunii pe care o conduce, EXCLUSIV la DC NEWS.

Comentând rezultatele bune de la votul politic pe București de la locale, Marcel Ciolacu a transmis: „Lucrul evident este faptul că am depășit aproape cu 8-10% europarlamentarele și prezidențialele, ceea ce ne arată că drumul pe care am intrat în acest moment este drumul corect. Am luat o decizie până la urmă istorică și este singurul partid care a luat o astfel de decizie. Niciun penal să spunem pe scurt nu este pe listele Partidului Social Democrat. Nicio persoană trimisă în judecată în acest moment nu candidează pentru Parlamentul României pe listele PSD”.

„Astfel de persoane pot fi regăsite la toate celelalte partide mai puțin la Partidul Social Democrat. A fost o decizie politică, înțelegând până la urmă sancțiunea acordată de către români la cele două alegeri pe care le-am pierdut. Vom vedea dacă mesajul nostru a fost suficient de clar și de puternic prin această decizie și era evidentă nevoia de schimbare a abordării anumitor probleme”, a continuat liderul PSD.

Noua echipă a PSD

 

„Avem o nouă echipă. În forurile partidului acum fac parte de drept de exemplu primarii municipiilor reședință de județ, președinții de Consilii Județene, deja sunt județe reprezentate de către două-trei persoane. E o reprezentare mult mai largă și discuțiile în ședințe sunt cu adevărat mai lungi, dar merită”, a mai spus Marcel Ciolacu, pentru DC NEWS.

„Partidul s-a deschis. Au venit oameni noi în partid, îi regăsiți în listele de la aproape toate județele, domnii Rafila, Cercel, Azamfirei. Sunt oameni noi, partidul s-a și deschis, am luat și niște decizii precum fără probleme penale pe liste. Am venit cu un program de guvernare prezentat până acum sectorial. Pe urmă, vom veni și vom prezenta românilor în următoarea lună că pentru fiecare problemă actuală [avem soluții]”, a conchis liderul social-democrat.

VIDEO

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel