Premieră la Globurile de Aur. Trei femei, nominalizate la premiul „cel mai bun regizor”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Emerald Fennell este una dintre cele trei femei nominalizate la premiul „cel mai bun regizor”. Aceasta a jucat și în The Crown
Emerald Fennell este una dintre cele trei femei nominalizate la premiul „cel mai bun regizor”. Aceasta a jucat și în The Crown
Trei femei au fost nominalizate pentru premiul „cel mai bun regizor” din cadrul Globurilor de Aur, pentru prima dată în istorie când lista conține mai mult de o femeie.

Potrivit BBC, cele trei regizoare sunt Regina King, Chloe Zhao și britanica Emerald Fennell, alături de David Fincher și Aaron Sorkin. Fennell a fost nominalizată pentru titlul „Promising Young Woman”, despre o tânără care caută răzbunare pentru un eveniment tragic din trecutul său.

Regina King a fost nominalizată pentru producția „One Night in Miami”, în care Muhammad Ali, Malcolm X, Sam Cooke și Jim Brown se adună în orașul american pentru a-și negocia rolurile din Mișcarea Drepturilor Civile. „Nomadland” a fost regizat de Chloe Zhao și urmărește povestea unei femei care călătorește în Vestul Americii, după ce a pierdut totul în timpul Marii Recesiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel