Data publicării:

Premier League l-a suspendat pe arbitrul asistent care l-a agresat pe Andy Robertson

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Sport
WhatsApp
Colegiul arbitrilor din Premier League (PGMOL) a anunţat suspendarea lui Constantine Hatzidakis, arbitrul asistent care l-a lovit cu cotul pe fundaşul Andy Robertson (Liverpool) în pauza meciului cu Arsenal, disputat duminică pe stadionul Anfield, în prima ligă engleză de fotbal, şi nu va mai oficia la meciuri pe durata anchetei, informează agenţia EFE.  

PGMOL şi FA (Federaţia engleză) îl investighează pe Hatzidakis pentru că i-ar fi aplicat o lovitură de cot în faţă lui Robertson, după ce internaţionalul scoţian a fost văzut reproşându-i cu furie ceva unui oficial la pauză, iar apoi l-ar fi împins pe arbitrul asistent Constantine Hatzidakis, înainte ca acesta să-l lovească.

În consecinţă, tuşierul a fost reţinut de la delegări pe durata anchetei FA şi PGMOL, care vor decide dacă se impune o sancţiune în acest caz fără precedent în Premier League.

Klopp nu este neliniştit că ar putea fi demis de la Liverpool

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat luni că "nu-şi face griji" că ar putea fi demis din cauza performanţelor slabe de pe banca tehnică a "cormoranilor", scrie AFP.

"Cred că întrebarea care nu se pune este, cu siguranţă, de ce sunt încă aici, în această lume nebună", a spus Jürgen Klopp la o conferinţă de presă, numindu-se "ultimul supravieţuitor".

"Sunt conştient că sunt încă aici ca urmare a ceea ce a fost, a ceea ce am făcut, nu datorită prezentului. Dar sunt aici pentru a atinge obiectivele dorite de conducerea grupării şi la asta mă gândesc în fiecare zi. Dacă ar fi fost primul meu sezon poate că aş fi fost neliniştit, dar aşa nu. Nu cred că Graham Potter, demis de la Chelsea, îşi făcea griji că va fi înlocuit, nu cred că era îngrijorat. Sigur, sunt dezamăgit de unele rezultate ale echipei şi vreau să rezolv lucrurile, deci sunt total dedicat acestui obiectiv", a arătat Klopp.

Liverpool, aflată pe locul 8 în Premier League după 29 de etape, va juca marţi seara, în deplasare, cu Chelsea, echipă a cărui antrenor a fost demis duminică seara la o zi după înfrângerea suferită pe propriul teren cu Aston Villa (0-2). Potter a fost al 13-lea antrenor demis în Premier League în acest sezon, un record.

"Cormoranii" au fost învinşi cu 4-1 sâmbătă de Manchester City, scrie Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel