Preferi cafeaua cu lapte și zahăr? Iată ordinea în care trebuie să adaugi ingredientele
Cafea
Îți place cafeaua cu lapte și zahăr? Iată în ce ordine ar trebui să adaugi ingredientele.
Atunci când adaugi în cafea mult lapte, pe care nu îl încălzești în prealabil, și adaugi și zahăr, temperatura băuturii scade foarte mult. În acest fel, zahărul nu se poate descompune în mod corespunzător, așa că ajungi să ai multe granule pe fundul cănii.
În mod evident, adăugarea laptelui rece direct din frigider reduce temperatura totală, micșorând capacitatea cafelei ca solvent.
Acesta este motivul pentru care trebuie să adaugi întotdeauna zahărul înaintea laptelui și să te asiguri că zahărul se dizolvă, notează eva.ro.
VEZI ȘI: Zodia care stârnește invidia tuturor. Urmează o bucurie mare
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Tragedia din Vinerea Mare care a făcut înconjurul lumii. Peste 100 de români, majoritatea copii, au ars de vii în biserică
- Mircea Diaconu: E un fenomen, pe care nu-l sesizează aproape nimeni, care se petrece în România. Sunt vizați tinerii educați, IT-iștii, modernitatea țării
- Miracolul Luminii Sfinte? Ce știm despre aprinderea ei: Un arab și un turc verifică înainte Sfântul Mormânt
- Preotul Paul Iulius Negoiță, despre cea mai importantă tradiție de Înviere. Puțini mai respectă de Paște această regulă foarte veche, dar extrem de valoroasă
- Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț / Update: Există riscul ca focul să se extindă / foto în articol
- Vasile Bănescu explică: De ce slujba de Înviere nu are loc în biserică. Când începe și când se termină sfânta slujbă a Paștelui
- Cum e corect: Paște sau Paști. Mulți români credeau că zic greșit