Predoiu, tot mai aproape de prezidențiale
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
predoiu prezidentiabil
predoiu prezidentiabil

Prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu a mai făcut sâmbătă un pas către alegerile prezidențiale din 2014. Fostul ministru al Justiției a fost votat ca viitor candidat al PDL pentru Președinție de către 77,31% dintre democrat-liberalii celor şase judeţe din regiunea Nord-Vest, față de cei 22,68% care au optat pentru Gheorghe Falcă.

La vot au luat parte aproximativ 15.000 de membri ai partidului din judeţele Cluj, Bihor, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud, potrivit vicepreşedintelui PDL pentru regiunea Nord-Vest, Ioan Oltean, citat de Mediafax.

În urmă cu o săptămână, au avut loc alegeri pentru desemnarea candidatului PDL la Preşedinţie în regiunea Nord-Est, unde democrat-liberalii au ales ca viitorul candidat al partidului la alegerile prezidenţiale să fie tot Cătălin Predoiu.

În 9 noiembrie vor fi organizate alegeri în regiunea Centru, în timp ce în 16 noiembrie vor fi alegeri în regiunea Vest, iar în 23 noiembrie în regiunea Sud-Vest. Membrii PDL din regiunea Sud-Est vor fi chemaţi la urme în 30 noiembrie, cei din regiunea Sud în, 7 decembrie, iar ultimul scrutin va fi în 14 decembrie, când vor vota democrat-liberalii din Bucureşti, Ilfov şi din diaspora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel