Predoiu și Falcă continuă lupta pentru candidatura PDL la președinție
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Publicat pe: 31 oct 2013, 13:39
WhatsApp
predoiu falca
predoiu falca

Sâmbătă, peste 20.000 membri ai PDL din cele şase judeţe ale regiunii de Nord-Vest sunt aşteptaţi să voteze candidatul partidului pentru Preşedinţia României, cei doi candidaţi rămaşi în cursă, Cătălin Predoiu şi Gheorghe Falcă, prezentându-şi până atunci programul în faţa filialelor.

"La alegerile pentru desemnarea candidatului PDL la Preşedinţia României vor vota peste 20.000 de membri de partid din regiunea de Nord-Vest, cei mai mulţi, circa 5.000, provenind din organizaţia PDL Cluj. Sâmbătă, în ziua votului, se va vota în cele 46 de secţii de votare deschise în localităţi din cele şase judeţe - Cluj, Bihor, Maramureş, Satu Mare, Sălaj şi Bistriţa", a declarat vicepreşedintele PDL pentru regiunea de Nord-Vest, Ioan Oltean.

 În opinia acestuia, competiţia internă pentru desemnarea candidatului PDL la Preşedinţie este "serioasă".

 "Fiecare candidat priveşte cu maximă seriozitate această competiţie, care este o noutate absolută în România. Nu a mai avut nimeni o astfel de experienţă, iar PDL o priveşte cu maximă atenţie", a afirmat Ioan Oltean.

 Procesul de votare se va desfăşura sâmbătă, între orele 9.00 - 17.00.

Alegerile pentru desemnarea candidatului PDL la Preşedinţie s-au desfăşurat deja, sâmbătă, în regiunea nord-est, unde democrat-liberalii au ales ca viitorul candidat al partidului la alegerile prezidenţiale să fie Cătălin Predoiu.

 În 9 noiembrie vor fi organizate alegeri în regiunea centru, în timp ce în 16 noiembrie în regiunea Vest, iar în 23 noiembrie în regiunea Sud-Vest. Membrii PDL din regiunea Sud-Est vor fi chemaţi la urme în 30 noiembrie, cei din regiunea Sud în 7 decembrie, iar ultimul scrutin va fi în 14 decembrie, când vor vota democrat-liberalii din Bucureşti, Ilfov şi din diaspora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?