Predoiu: Ponta – Tăriceanu, tandemul recesiunii economice şi al corupţiei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ponta Tăriceanu.jpeg
Ponta Tăriceanu.jpeg
Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a declarat, miercuri, că tandemul anunţat între premierul Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu pentru cel de-al doilea tur al prezidenţialelor reprezintă "un tandem al recesiunii şi al corupţiei".

"Ceea ce observ este că domnul Ponta, un premier care a dus economia României în recesiune, a nominalizat un fost premier care a lăsat ţara cu un deficit bugetar de 6% aproximativ, a făcut praf banii de la BCR din privatizare, şi a încărcat schema administraţiei centrale cu aproximativ 150.000 de salariaţi. Premierul Tăriceanu, astăzi preşedinte de Senat, a protejat corupţii din Parlamentul României tergiversând anchetele justiţiei şi cererile ANI. Deci, constatăm că avem un tandem Ponta – Tăriceanu, un tandem al recesiunii şi al corupţiei", a declarat Predoiu.

CITEȘTE ȘI: George Maior, prima reacție după ce a fost nominalizat de Victor Ponta pentru funcția de premier

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi, după şedinţa coaliţiei, că l-a propus pentru a-i urma în funcţia de la Palatul Victoria pe Călin Popescu Tăriceanu, considerându-l cea mai bună soluţie. Ponta a mai precizat, ca variante de premier tehnocrat, pe viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, dacă vor fi probleme de ordin economic sau fiscal, sau pe George Maior, directorul SRI, dacă vor fi probleme de securitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel