Data publicării:

Predoiu: Ca ministru ești doar un servitor. Al cui? Al celui care plătește taxe și impozite. De acolo vin banii / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Politica
WhatsApp
FOTO: Guvernul Romaniei
FOTO: Guvernul Romaniei
Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a fost invitat la DC News TV. 

Cătălin Predoiu a fost întrebat despre modul în care Raed Arafat a gestionat tragedia de la Crevedia.

 

Bogdan Chirieac a spus: „Deci nici pomeneală ca pomperii să-și fi pierdut încrederea în doctorul Arafat după tragedia de la Crevedia…”

 

VEZI ȘI: Explozie Crevedia: Cătălin Predoiu dă cărțile pe față despre intervenția lui Raed Arafat. Ce i-a spus un pompier de pe patul de spital - VIDEO - https://www.dcnews.ro/explozie-crevedia-catalin-predoiu-da-cartile-pe-fata-despre-interventia-lui-raed-arafat-ce-i-a-spus-un-pompier-de-pe-patul-de-spital-video_928136.html

 

 

„Asta e o glumă. Știți ce efect are asupra…? Ei bine, oamenii spun: de ce se duc, domnule, să-și facă…, nu ne-am dus să ne facem imagine. În primul rând că e bine și pentru ei să vadă că ne pasă. E fișa postului unui operator politic.

Știți ce impact are asupra ta o astfel de interacțiune? Te obligă. Te obliga mai mult. Pleci de acolo încărcat și mai mult de dorința de a face în ceea ce ai de făcut, puțin mai mult măcar.

Dacă am putea să transferăm, știți, nu știu dacă e foarte corect românește, îmi place să spun așa, păsarea, adică să-ți pese, în toate structurile aparatului de stat, lucrurile s-ar schimba peste noapte. Cu salariile astea, cu dotările care sunt, domnule, să ne pese din nou. 30 de ani ne-a păsat prea puțin față de statul ăsta.

 

„Poate un viitor președinte, cu un guvern și un parlament vor reuşi”, a zis Bogdan Chirieac.

 

„Nu știu dacă ține și de președinte sau nu, ține de fiecare slujbaș al statului, care de fapt e slujbaș al cetățeanului. Dar cel mai frumos cuvânt e servitor public. Minister în limba latină știți ce înseamnă. Servitor. Ministru înseamnă servitor. Deci ca ministru nu ești decât un servitor. Și fiecare operator din administrație la nivelul lui este un servitor. Al cui? Al celui care plătește taxe și impozite. De acolo vin banii”, a zis Cătălin Predoiu.

 

Vedeți mai multe aici:

 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel