Data publicării:

Preda: Voi fi necruțător cu Monica Macovei dacă va fi adversara mea

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Politica
WhatsApp

Europarlamentarul Cristian Preda continuă atacul asupra  PDL pe care îl consideră un partid   scindat, care merge cu jumătate din motoare, iar în competiţia pentru desemnarea prezidenţiabilului votează maşinăria de partid. 

Suspendat din luna iulie din PDL și înscris în Forța Civică,  Cristian  Preda  declară într-un interviu pentru evz.ro  că există  un proiect ambiţios. "El e legat de articularea unei alternative la puterea USL pornind de la resurse diverse: în primul rând, de la cei care l-au susţinut pe Traian Băsescu în acţiunea sa politică; apoi, de la o viziune politică de occidentalizare a României şi, în fine, de la o candidatură prezidenţială. Am descris astfel proiectul apropierii PMP-FC. Cu cele trei elemente - susţinerea politică pentru proiectele lui Traian Băsescu, o viziune pro-occidentală pentru România şi o candidatură serioasă la prezidenţiale – jucăm în prima ligă", a declarat europarlamentarul.

 Despre faptul că Monica Macovei a ales să rămână în PDL, după ce a   susţinut-o cu moţiunea Reformiştii, Cristian Preda a spus că: "Nu voi comenta decizia ei de a rămâne în PDL după ce toţi reformiştii au plecat sau au fost excluşi. Tot ce pot să vă spun e că nu mi-am schimbat părerea faţă de cei alături de care Monica a ales să rămână. Aşa că, dacă vom fi adversari, voi fi necruţător cu ei toţi".

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel