Preda, despre implicarea lui Băsescu în PDL: Uneori e înțelept să taci
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
preda
preda

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat într-un interviu pentru ziare.com că ar fi o dovadă de proastă creștere să revendice o funcție în fruntea partidului. Întrebat cum comentează poziționarea lui Traian Băsescu față de PDL, fostul prim-vicepreședinte al partidului a spus: ”Prefer să tac. Uneoiri e înlelept să taci”.

Cristian Preda a salutat decizia Elenei Udrea de a retrage contestațiile alegerilor pentru șefia partidului și de a face pace cu liderul ales, Vasile Blaga. El a mai spus că trebuie respectată voința electoratului de a face opoziție, iar o nerespectare a acestui principiu îl va forța să intre în luptă cu cei care doresc altă orientare pentru partid.

Întrebat dacă va candida la o funcție în cadrul PDL, Preda a răspuns: ”Nu sunt îndreptățit să candidez și ar fi o dovadă de proastă creștere să revendic o asemenea poziție în acest moment. Dar voi rămâne un opozant vocal al USL, trebuie să ne confruntăm cu un guvern care este tot mai arogant”, a spus Cristian Preda.

Cristian Preda a precizat, răspunzând la o întrebare, că își dorește un nou mandat de europarlamentar, ”nu voi sta pe tușă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel