Președinție PNL: Ludovic Orban, scenariu negru pentru PSD: Vă asigur de asta
Data publicării:
Autor: Tudor Curtifan
WhatsApp
Liberalul Ludovic Orban a declarat, marţi, la Târgovişte, că vrea să candideze la şefia PNL nu pentru a se afla în treabă, ci pentru a aduce partidul pe primul loc în politica românească. 

Candidez la preşedinţia PNL nu ca să mă aflu în treabă, nu ca să mai adaug o funcţie în panoplia de funcţii pe care le-am avut de-a lungul timpului în PNL, candidez din necesitate, candidez pentru că ştiu că sunt unul dintre oamenii care poate oferi garanţia unei relansări a PNL. De asemenea, nu candidez să ridic partidul de la 18% la 22 sau 23%. Dragii mei, în momentul în care am hotărât să candidez la funcţia de preşedinte al PNL, m-am hotărât să candidez pentru a readuce PNL pe primul loc în politica românească, candidez pentru a garanta capacitatea PNL de a câştiga toate alegerile care vor urma de acum înainte, în special alegerile prezidenţiale, care sunt decisive pentru alegerile locale şi parlamentare care vor urma, a spus Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Acesta a făcut referire la actuala guvernare, numindu-i pe reprezentanţii PSD dracii roşii. 

La ora actuală, în România, cu cei care guvernează astăzi, cu dracii roşii, nu a votat decât 18% din populaţie. Avem capacitatea de a ne adresa tuturor celorlalţi, care nu vor un stat condus de vătafi, care nu vor să fie slugi la cei care împart pomeni şi diferite categorii de ajutoare, a mai spus Orban. 

Ludovic Orban a fost prezent, marţi, la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Dâmboviţa, for în cadrul căruia se alege conducerea organizaţiei. Preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, deputatul Cezar Preda, nu a mai candidat pentru un nou mandat. Candidaţii sunt senatorul Iancu Caracota, Marius Caraveţeanu - primar al oraşului Răcari, Sorin Davidescu - purtătorul de cuvânt al PNL Dâmboviţa şi Ciprian Preduţ. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel