”O problemă mare”. Ei sunt mai graşi decât majoritatea europenilor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Obezitatea, o problemă cu care se confruntă tot mai mulți oameni din Europa. Dar ei sunt ”mai grași decât majoritatea europenilor”. 

Şeful guvernului de la Londra, Boris Johnson, a declarat luni că britanicii suferă într-o măsură semnificativ mai mare de obezitate decât majoritatea europenilor, recunoscând că a mai pierdut din greutate după ce a fost infectat cu noul coronavirus, relatează Reuters, scrie Agerpres. 

"Am adoptat o poziţie foarte libertariană în privinţa obezităţii, dar când privim cifrele, când vedem presiunea asupra NHS (Serviciul Naţional de Sănătate), şi comparăm ţara noastră minunată cu celelalte ţări europene, mă tem că suntem semnificativ mai graşi decât majoritatea dintre ceilalţi, în afară de maltezi, dintr-un motiv sau altul. Este o problemă", a declarat Johnson la Times Radio.

”O problemă mare”



"Toate lumea ştie că este o problemă mare, dar cred că trebuie să o rezolvăm cu toţii", a adăugat el.

Într-un interviu pentru ziarul Mail on Sunday, Johnson a făcut şi câteva flotări, pentru a arăta că este "în mare formă", la doar câteva luni după ce s-a luptat pentru viaţa sa în spital, unde a fost internat după infectarea cu noul coronavirus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel