Prăjitură super rapidă cu mere și scorțișoară, un DELICIU! Așa începe cu adevărat toamna
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Merele sunt vedetele toamnei, așă că îți sugerăm să prepari această prăjitură super delicioasă. 

Ingrediente

250g unt

1 plic zahăr vanilat

350 g făină

250 g zahăr

1 plic praf de copt

5 ouă

1 kg mere

1 linguriță praf de scorțișoară

10 g zahăr pudră

Mod de preparare

Amectecă într-un bol untul la temperatura camerei, zahărul, zahărul vanilat și ouăle. Adaugă făina și praful de copt și amestecă, până obții o compoziție omogenă.

Curăță merele de coajă, tăie-le cubulețe și pune-le peste aluatul obținut. Presără praful de scorțișoară și amestecă.

Toarnă amestecul obținut într-o tavă detașabilă, unsă cu unt și tapetată cu făină.

Bagă tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 45-50 de minute. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel