Prăjitură super rapidă cu mere și scorțișoară, un DELICIU! Așa începe cu adevărat toamna
Merele sunt vedetele toamnei, așă că îți sugerăm să prepari această prăjitură super delicioasă.
Ingrediente
250g unt
1 plic zahăr vanilat
350 g făină
250 g zahăr
1 plic praf de copt
5 ouă
1 kg mere
1 linguriță praf de scorțișoară
10 g zahăr pudră
Mod de preparare
Amectecă într-un bol untul la temperatura camerei, zahărul, zahărul vanilat și ouăle. Adaugă făina și praful de copt și amestecă, până obții o compoziție omogenă.
Curăță merele de coajă, tăie-le cubulețe și pune-le peste aluatul obținut. Presără praful de scorțișoară și amestecă.
Toarnă amestecul obținut într-o tavă detașabilă, unsă cu unt și tapetată cu făină.
Bagă tava în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200˚C, timp de 45-50 de minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News