Prăjitură cu smântână şi gem de vişine. Reţetă delicioasă
Prăjitura cu smântână şi gem de vişine este foarte gustoasă şi se face uşor. Orice gospodină o poate face.
Ingrediente
6 linguri de ulei
250 de grame de smântână
8 linguri de zahăr
500 de grame de făină
Un pliculeţ de praf de copt
Zahăr vanilat
Gem de vişine
Sare
Mod de preparare
Amestecaţi smântâna cu zahărul. Adăugaţi treptat uleiul, apoi făina cu praful de copt, zahărul vanilat şi un praf de sare. Începeţi să frământaţi aluatul. Se întinde o foaie pe fundul tăvii şi se bagă la cuptor timp de 15 minute, la 180 de grade. Cuptorul trebuie să fie preîncălzit.
Se taie prăjitura în diferite forme şi se pune deasupra gem de vişine.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Fructul pe care japonezii îl mănâncă pentru a-și proteja memoria
- SUA încetează furnizarea de rachete Patriot către Ucraina: Spania și Japonia intervin
- Programul Casa Verde Fotovoltaice, deblocat. Laurențiu Neculaescu (AFM): Documentul care e obligatoriu la decontare / video
- Incendiu puternic în zona Aviației din Capitală / Galerie foto - video. Update: A fost emis RO-ALERT
- Florin Piersic a fost operat de urgență. Medicii i-au descoperit o infecție la genunchi
- Firmele chineze se retrag "în subteran" în privința plăților către Rusia. Băncile nu mai au încredere - Reuters
- Cozonac fără frământare. Iese pufos și nici nu te mai chinui
- Profesorii au făcut chetă ca o elevă romă să meargă la olimpiadă, iar ea s-a întors cu locul I. Povestea fetei care a învins prejudecățile și neajunsurile
- Vin ploile în minivacanța de 1 Mai și de Paște. Elena Mateescu (ANM) a spus cum va fi vremea până la finalul săptămânii / video
- Ce este „Slow living”-ul și cum poate redefini calitatea vieții în era modernă
- Traiul dincolo de hotare. O româncă stabilită în Londra: „Să trăiești astăzi în Londra este foarte scump, nu foarte greu”
- INFRAMETEO, la final! Ultimele informații de la ANM: Elena Mateescu anunță la ce să ne așteptăm
- Zodia care este cuprinsă de invidie și nerăbdare. Astrolog: “Adevărata competiție este cu voi înșivă”