Prăjitură cu brânză și caise, rețeta pas cu pas. Surprinde-i pe toți
Bucătărie
Prăjitura cu brânză și caise poate fi pe placul familiei.
Ingrediente
pentru aluat:
300 g făină
150 g unt
3 linguri zahăr
80 ml lapte sau apă călduță
un praf sare
pentru umplutură:
1 kg brânză de vaci
3 linguri griș
6 ouă
200 g zahăr pudră
10 caise
Mod de preparare
Pregătim mai întâi aluatul. Se pune făina într-un bol și se amestecă cu sarea, apoi se adaugă untul tăiat cubulețe. Se amestecă, iar ulterior se toarnă laptele sau apa. Se amestecă și se întinde o foaie în tavă.
Pentru umplutură, brânza se mixează cu ouăle, grișul și zahărul. Peste aluat se pune un strat de caise, curățate de sâmburi și apoi brânza. Se dă tava la cuptor pentru 40 de minute, notează retetepractice.ro.
Puteți înlocui caisele cu alte fructe.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Ascultă articolul în limba română Listen to the article in English Écoutez l'article en français Playlist audio - ascultă toate știrile
- Horoscop 28 martie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care are nevoie de o schimbare. Bucură-te de viață!
- AFM, finanțare de 1900 de euro pentru fiecare familie unde venitul pe membru este sub 1700 de lei. Ce este programul ”Prima Conectare”. ”Aduceți civilizația în casa omului”
- Alternativa din capitalele europene, după interzicerea centralelor pe gaz. Ștefan Pălărie (USR): Nu transportă gaz până în apartament
- BANCUL ZILEI: După căsătorie...
- Dan Negru mai vrea o lege dacă se decide închiderea supermarketurilor în weekend: Să-i interzică lui Bartoș!
- Şedinţă de Guvern: Modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, pe ordinea de zi
- Strategul Cristian Socol, reacție la ultimele date Eurostat despre România. Am depășit și Ungaria. Cea mai mare viteză din ultimii 10 ani
- Alexandru Rafila, reacție după ce Oana Sivache (ASSMB) a fost inculpată de DNA
- Oana Zăvoranu bagă televiziunile în faliment. Cât spune Cristi Brancu că ar cere bruneta pentru o înfățișare
- Un înlocuitor al zahărului, mai dăunător decât zahărul în sine. Medicii trag un semnal de alarmă: Evitați-l!