Data publicării:

Prahova: Patru case, afectate de incendiul de la Aluniş şi cinci persoane, îngrijite medical; focul ar fi fost provocat

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Incendiu puternic în Prahova!

Patru case, şase anexe gospodăreşti şi un autoturism au fost afectate de incendiul care a izbucnit, luni după-amiază, în localitatea Aluniş, autorităţile stabilind, după primele cercetări, că focul ar fi fost provocat.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, au fost asistate medical cinci victime, respectiv trei cu atac de panică, una intoxicată cu fum şi un bărbat, de 53 de ani, cu arsuri pe 20% din suprafaţa corpului. Acesta din urmă a fost dus la UPU Ploieşti, celelalte victime refuzând transportul la spital.

'Echipajele de pompieri sosite la faţa locului au procedat la stingerea incendiului, din primele verificări reieşind faptul că acesta ar fi fost provocat. (...) La acest moment poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a izbucnit incendiul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi vătămare corporală din culpă', transmite Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova. Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că incendiul ar fi fost provocat de bărbatul cu arsuri, care se afla sub influenţa alcoolului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel