Prahova. Accident grav cu patru mașini. A intervenit elicopterul SMURD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Fotografie cu rol ilustrativ / Sursă foto: ISU Suceava
Fotografie cu rol ilustrativ / Sursă foto: ISU Suceava
Un accident din Prahova, în care au fost implicate patru autoturisme, s-a soldat cu o victimă preluată de elicopterul SMURD.

Un accident în care au fost implicate patru autoturisme a avut loc, luni după-amiază, în judeţul Prahova, la intersecţia DN 1B cu DJ 149, o persoană care a fost rănită fiind preluată de elicopterul SMURD. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, în urma impactului, o persoană a rămas încarcerată, scrie Agerpres. 

Victima a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Traficul în zonă este dirijat de poliţiştii rutieri. 

Caraș-Severin. Accident între două microbuze

Mai multe persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie care a avut loc vineri pe DN6, în zona localităţii Teregova, şi în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Potrivit primelor informaţii, două persoane au rămas încarcerate în unul dintre microbuze, din cauza amplorii intervenţiei autorităţile din Caraş-Severin activând Planul Roşu de Intervenţie, relatează Agerpres.

La faţa locului intervin pompierii militari cu o autospecială de descarcerare, două autospeciale de transport personal şi victime multiple, ajutaţi de un elicopter SMURD, trei ambulanţe SMURD şi şase echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Caraş-Severin, a precizat ISU Caraş-Severin.

Traficul rutier în zonă este blocat, iar echipajele de intervenţie acţionează pentru salvarea victimelor şi deblocarea părţii carosabile. Vezi AICI mai multe. 

Cluj. Un tânăr a căzut cu parapanta

Un tânăr de 28 de ani a căzut, sâmbătă, cu parapanta în localitatea Jichişu de Jos şi a fost transportat la spital în stare de conştienţă şi cu picioarele rupte, transmite Agerpres.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului Dej au intervenit în această după-amiază pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane care a căzut cu parapanta. Incidentul s-a petrecut în comuna Jichişu de Jos, iar apelul de urgenţă a venit la ora 14:07. Imediat a fost trimisă o autospecială cu trei subofiţeri, iar la faţa locului s-au deplasat şi o ambulanţă SAJ, respectiv un echipaj de poliţie. Totodată, elicopterul SMURD de la Jibou a primit solicitarea de a se deplasa la faţa locului, însă în cele din urmă nu a mai fost necesar un astfel de sprijin", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, echipajul SAJ a transportat la UPU Dej un bărbat de 28 de ani, conştient şi cooperant. Vezi mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel