Urmărește emisiunea live
PPDD: S.R. Stănescu și Cristiana Anghel ar putea părăsi USL
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sorin_rosca_stanescu
sorin_rosca_stanescu

Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochițoiu, a declarat, marți seara, la România Tv, că senatorii USL Sorin Roșca Stănescu și Cristiana Anghel s-ar putea înscrie în grupul parlamentar al formațiunii înființate de Dan Diaconescu. Liberalul a intervenit telefonic pentru a confirma că a primit oferte din partea PPDD, dar că nu se pune problema plecării sale din PNL.

Haralambie Vochițoiu nu a vrut să vorbească în termeni cerți despre cele două posibile mutări politice. El a insistat însă că, în ciuda numărului mare de plecări, PPDD nu se destramă, ci se întărește cu politicieni puternici. ”Nu pot să vă spun tot. Sunt discuții în fiecare zi între toți parlamentarii. PPDD nu se destramă, la porcăriile pe care le face USL parlamentarii vor veni la noi”, a spus liderul senatorilor Partidului Poporului Dan Diaconescu.

Sorin Roșca Stănescu a precizat că nu intenționează să schimbe partidul și că nu au existat negocieri în acest sens. ”Nu sunt eu unul căruia să-i convină foarte mult să stea la Putere, sunt construit pentru a face Opoziție, însă, nu am niciun aranjament de acest fel nici cu dl. Vochițoiu, nici cu Dan Diaconescu. În momentul în care mie mi-a fost mai greu în PNL, spre cinstea lor și recunoștința mea, au apărut asemenea oferte”, a declarat senatorul liberal.

Peste un sfert din parlamentarii partidului condus de Dan Diaconescu, 16 deputați și 2 senatori, au părăsit formațiunea de la începutul noii sesiuni parlamentare. Liderii partidului insistă că PPDD nu se fărâmă și că nu vor mai exista și alte plecări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel