Povestea celebrului designer Balenciaga, într-un serial marca Disney+
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
captură video
captură video
Fanii designerului Balenciaga vor putea să-i afle povestea dintr-un film.

Serialul „Cristóbal Balenciaga” explorează viața unuia dintre cei mai renumiți designeri din lume, un individ care, în ciuda provocărilor și obstacolelor, nu și-a abandonat niciodată visurile și a revoluționat lumea modei prin ideile sale unicat. Această producție cinematografică oferă o incursiune captivantă și dezvăluie, deopotrivă, poveștile mai multor personalități proeminente din imperiul modei din secolul XX. Toate episoadele sunt acum disponibile pentru vizionare pe platforma Disney+.

Fiul modest al unei croitorese și al unui pescar a devenit un personaj remarcabil care a schimbat irevocabil panorama modei și a rămas în memoria colectivă drept unul dintre cei mai influenți designeri din toate timpurile. Călătoria sa extraordinară este relatată în serialul recent lansat "Cristóbal Balenciaga", disponibil acum pe platforma Disney+.

Povestea captivantă începe cu prezentarea primei colecții haute couture pariziene a designerului în 1937. Înainte de acest moment, Balenciaga își conturase deja o carieră de succes în atelierele sale din Madrid și San Sebastián, îmbrăcând elita și aristocrația spaniolă. Cu toate acestea, tendințele stabilite de modelele sale în Spania nu au reușit să se impună în peisajul sofisticat al modei pariziene. Cu perseverență, dedicare și un talent excepțional, Balenciaga a reușit să ajungă în vârf, lăsând o amprentă nemuritoare în istoria modei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel