Data publicării:

Povestea unei minore care se prostituează: Mă mândresc oarecum

Autor: Covrig Roxana | Categorie: Stiri
WhatsApp
74926-0-prostitutie_minori
74926-0-prostitutie_minori

O tânără de doar 16 ani practică de 9 luni prostituția. "Trăim timpuri grele și e criză mare", spune minora. 

Potrivit citynews.ro, minora a rămas orfană și în centrul de plasament nu-i place. Fata continuă cu nonșalanță: "Eu am 16 ani, cine crezi că mă angajează la vârsta asta? Cam de 9 luni mă prostituez. Mă mândresc oarecum cu ceea ce fac. Tată nu am, mamă nu am. Mi-a fost scris să moară și asta e tot".

Potrivit sursei citate, minora iese în fiecare seară și povestește: "Sora mea m-a învățat să practic prostituația, serios. Ea m-a adus aici și mi-a zis cum să fac. Nu am mulți clienți într-o seară, dar mă descurc". Tânăra se gândește că și-ar dori o altă viață, însă "acum sincer nu văd cum aș putea să găsesc o altă ieșire”.

Minora mai povestește: "Vinerea fac și 700 de lei, joia fac cam 300-400 de lei. Nici nu socotesc cât câștig într-o lună, nu mă interesează. Eu ies pe stradă să câștig un ban și asta e tot; vine clientul, prestez, lasă banul, și gata. (...) Tarifele le mai schimb, dar în general iau 70 de lei pentru normal și 80 de lei pentru oral. Fac numai sex protejat, altfel nu. Câteodată în mașină, câteodată în pădure, în aer liber, mai rar în hotel sau mai știu eu pe unde".

Legea pedepsește persoanele care practică prostituţia chiar şi închisoare de la 3 luni şi până la 3 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel