România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 16 sep, 02:21
Povestea TULBURĂTOARE a unei bone transformată în sclavă sexuală de un cuplu din Botoșani
Foto ilustrativ
O tânără de 18 ani a ajuns slavă sexuală, după ce doi botoșăneni, soț și soție, au profitat de ea. 

Coșmarul tânerei de 18 ani a început în 2013, când a fost abordată, de Andreea Mariana C., o botoșăneancă din Săveni, dar care locuia în Harrow, Marea Britanie. Femeia i-a propus tinerei să vină la Londra, ca să lucreze ca bonă. 

Fata a acceptat, iar Andreea Mariana C. a ajutat-o. Sosită la Queensbury, imediat după Crăciun, tânăra l-a cunoscut pe Marius Ciprian C., soțul Andreei. Bărbatul a dus-o la un hotel, a violat-o și a anunțat-o că urmează să lucreze ca prostituată. 

În ianuarie 2014, fata a ajuns la un bordel, unde a fost obligată să întrețină relații sexuale. Într-un final, tânăra a reușit să contacteze nişte prieteni ai unchiului ei și să fugă.

Ce s-a întâmplat cu botoșănenii 

 

Soții botoșăneni au fost arestați de polițiștii britanici și trimiși în judecată. Cei doi au fost condamnați la 15 ani, respectiv 9 ani pentru de la trafic de persoane și organizarea activităților de prostituție,complicitate la viol (n.r. – în cazul botoșănencei), dar și deținere de documente false, potrivit monitorulbt.ro.

La scurt timp, Andreea și Marius C. au fost extrădați în România și încarcerați în penitenciare diferite: el la Botoșani, iar ea la Bacău.

În noiembrie 2019, Andreea Mariana C. eliberarea condiționată. Totuși, timp de doi ani, va trebui să respecte mai multe măsuri de supraveghere.

În ceea ce-l privește pe Marius Ciprian C., acesta a contestat hotărârea instanței, iar Curtea de Apel Suceava i-a respins în primă fază cererea. În prezent, bărbatul are mai multe acțiuni pe rolul instanțelor, relatează sursa citată. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro