Povestea TULBURĂTOARE a unei bone transformată în sclavă sexuală de un cuplu din Botoșani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
O tânără de 18 ani a ajuns slavă sexuală, după ce doi botoșăneni, soț și soție, au profitat de ea. 

Coșmarul tânerei de 18 ani a început în 2013, când a fost abordată, de Andreea Mariana C., o botoșăneancă din Săveni, dar care locuia în Harrow, Marea Britanie. Femeia i-a propus tinerei să vină la Londra, ca să lucreze ca bonă. 

Fata a acceptat, iar Andreea Mariana C. a ajutat-o. Sosită la Queensbury, imediat după Crăciun, tânăra l-a cunoscut pe Marius Ciprian C., soțul Andreei. Bărbatul a dus-o la un hotel, a violat-o și a anunțat-o că urmează să lucreze ca prostituată. 

În ianuarie 2014, fata a ajuns la un bordel, unde a fost obligată să întrețină relații sexuale. Într-un final, tânăra a reușit să contacteze nişte prieteni ai unchiului ei și să fugă.

Ce s-a întâmplat cu botoșănenii 

Soții botoșăneni au fost arestați de polițiștii britanici și trimiși în judecată. Cei doi au fost condamnați la 15 ani, respectiv 9 ani pentru de la trafic de persoane și organizarea activităților de prostituție,complicitate la viol (n.r. – în cazul botoșănencei), dar și deținere de documente false, potrivit monitorulbt.ro.

La scurt timp, Andreea și Marius C. au fost extrădați în România și încarcerați în penitenciare diferite: el la Botoșani, iar ea la Bacău.

În noiembrie 2019, Andreea Mariana C. eliberarea condiționată. Totuși, timp de doi ani, va trebui să respecte mai multe măsuri de supraveghere.

În ceea ce-l privește pe Marius Ciprian C., acesta a contestat hotărârea instanței, iar Curtea de Apel Suceava i-a respins în primă fază cererea. În prezent, bărbatul are mai multe acțiuni pe rolul instanțelor, relatează sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel