Povestea femeii gardian care și-a dat demisia pentru a avea o relație cu unul dintre cei mai periculoși interlopi din România
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Povestea femeii gardian care și-a dat demisia pentru a avea o relație cu unul dintre cei mai periculoși interlopi din România / Foto: Pixabay, de Marcello Rabozzi
Povestea femeii gardian care și-a dat demisia pentru a avea o relație cu unul dintre cei mai periculoși interlopi din România / Foto: Pixabay, de Marcello Rabozzi
Află în articol povestea unei femei gardian care și-a dat demisia pentru a-și continua relația cu unul dintre cei mai periculoși interlopi din România.

O femeie gardian de la Penitenciarul Mărgineni și-a dat demisia pentru a-și putea continua relația de iubire pe care o are cu unul dintre cei mai periculoși interlopi din România. Este vorba despre, Cristian Marian Bejan, un traficant de droguri, cunoscut și ”interlopul cluburilor de lux din București”,

I.D.C. și-a dat demisia pe 22 august pentru a fi în continuare cu bărbatul care este acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală.

Povestea de iubire dintre cei doi nu a durat mult timp

Între timp, Cristian Marian Bejan a fost eliberat din arestul preventiv, iar la scurt timp idila dintre cei doi s-ar fi destrămat. Acum femeia ar vrea să fie reîncadrată în sistemul penitenciar.

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a precizat că în anul 2021, femeia ofițer a fost premiată cu majorarea cu 50% a salariului pe o perioadă de trei luni, ”pentru lucrări de excepție și misiuni speciale”.

"I. D. C, ofițer (femeie) din Penitenciarul Mărgineni și-a dat demisia în data de 22.08.2022, pentru a-și continua relația de iubire cu deținutul C.M. BEJAN, acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală, liberat din arest preventiv în data de 13.08.2022. Proxenet, dealer de droguri și lider al unui grup organizat, deținutul C.M. BEJAN s-a liberat în data de 13.08.2022 din Penitenciarul Mărgineni, iar ofițerul regim penitenciar I. D. C și-a dat demisia la câteva zile după liberarea interlopului (22.08.2022).

Deținutul C.M. BEJAN este cunoscut drept ”interlopul cluburilor de lux din București”, întrucât asigură droguri pentru VIP-urile și celebritățile dâmbovițene.

La câteva zile după ce deținutul C.M. BEJAN a fost liberat din arest preventiv, ofițerul regim penitenciar I. D. C și-a dat demisia pentru a continua relația de amor cu fostul deținut, însă în scurt timp idila cu infractorul s-a destrămat, iar femeia ofițer își dorește reîncadrarea în sistemul penitenciar", scrie FSANP.

Şeful ANP: 8.700 de deţinuţi cu boli cronice primesc asistenţă medicală în sistemul penitenciar

Aproximativ 8.700 de deţinuţi cu boli cronice primesc asistenţă medicală în sistemul penitenciar românesc, a informat, luni, directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Dan Halchin.

"În sistemul penitenciar sunt custodiate şi se acordă asistenţă medicală corespunzătoare unui număr de 8.700 de bolnavi cronici. (...) Frecvenţa cu care aceştia beneficiază de consultaţii, vizite medicale, investigaţii atât în sistemul penitenciar, cât şi în afara acestuia este întotdeauna adaptată şi ori de câte ori este nevoie ca o persoană privată de libertate să fie văzută de un medic angajat al nostru sau din exterior sunt demersuri făcute şi acest lucru se întâmplă", a afirmat Halchin, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres.

El a menţionat că mortalitatea este de patru ori mai scăzută în sistemul penitenciar decât la nivel naţional.

"În sistemul penitenciar se acordă anual aproximativ 676.000 de consultaţii atât din anvergura medicinei generale, cât şi a celei de specialitate, ceea ce înseamnă că fiecare persoană privată de libertate este evaluată de un cadru medical dintr-o perspectivă sau alta, în medie, cel puţin o dată la două săptămâni", a explicat şeful ANP. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel