Data publicării:

Povestea companiei care a creat un nou concept. Ciprian Florescu: Oamenii intră la noi în showroom și spun că vor un anumit salon, de la cap la coadă / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Industria de beauty a cunoscut o dezvoltare continuă, martor fiind numărul tot mai mare de saloane de înfrumusețare și barber shopuri. EchipamenteSaloane.ro este o companie cu experiență în industria beauty atât pe plan național cât și pe plan internațional, fiind printre cei mai puternici jucători din piață din acest domeniu. În emisiunea Mi-Th Influencer, Ciprian Florescu, fondatorul companiei, a oferit mai multe detalii.

„Ideea showroomului de 700 mp este ca în momentul în care cineva vine la noi în showroom să își aleagă conceptul de salon. Va avea saloane expuse, de la post de lucru pentru coafor, ucenic, scaun pe concept auriu, pe concept roz, masă de manichiură. Persoana va intra la noi în showroom și va spune 'Vreau salonul ăsta', adică de la cap la coadă.

Este un concept pe care l-am întâlnit la un showroom din Istanbul. Showroomul fiind pe o clădire de sticlă de 7 etaje. Acest concept este uimitor din punctul meu de vedere. Noi vindem concepte, noi nu vindem piese de mobilier”, a spus Ciprian Florescu, fondator EchipamenteSaloane.ro.

„Oamenii intră la noi în showroom și spun că vor un anumit salon, de la cap la coadă, cu tot ce este în el”

„Noi facem și preview 3D gratuit, dar una este să vezi un concept în cadrul unei imagini și alta este să vezi un concept pe viu. Oamenii intră la noi în showroom și spun că vor un anumit salon, de la cap la coadă, cu tot ce este în el.

Sunt singurul în România care face asta. Eforturile pe care le facem sunt foarte mari. Avem un depozit de 500 mp și este undeva în proporție de 70% plin. Dacă vrei să-ți deschizi un salon poți să vii la noi la showroom. Noi oferim și consiliere gratuită vizavi de poziționare în salon, de ce culori să alegi și așa mai departe. Ideea este că nu trebuie să aștepți o săptămână, noi îți putem livra chiar mâine. Noi avem propria flotă cu care livrăm echipamentele și avem și echipele noastre cu care instalăm echipamentele la clienți. 

Vorbim de colete foarte mari, vorbim de colete atipice, vorbim de perisabile. Avem chiuvete, avem oglinzi. Prin curier este aproape imposibil pentru un client să primească coletul întreg. Șansele sunt de 50% să-l primească întreg. Până acum 4 ani am încercat să livrez și prin curier. Noi oferim un serviciu complet, de la consultanță, la preview 3D gratuit”, a adăugat Ciprian Florescu, fondator EchipamenteSaloane.ro.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel