Povestea bebelușului care a luptat cu viața. Medici: E un miracol
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp

Un bebeluș din Marea Britanie a dovedit că miracolele există. El s-a născut prematur, la doar 23 de săptămâni. Nu cântărea mult peste un kilogram, iar medicii i-au dat șanse minime de supravețuire. Însă, micul Lucas Georgiou s-a născut un luptător cu viața. 

Lucas Georgiou era atât de mic când s-a născut încât nu putea să se apuce de degetul mamei sale, scrie Daily Mail. În urmă cu o zi, Lucas a fost externat. Au trecut aproape patru luni de la naștere, patru luni în care părinții, Tracy and Costa Georgiou,  au așteptat să-și ia fiul acasă. Cei doi mai au doi copii.

"L-am văzut crescând în incubator" povestește mama lui Lucas. Ea spune că totul a început pe 29 aprilie cu o sângerare. Avea un deja-vu. În urmă cu opt luni pierduse o fetiță la doar 18 săptămâni. O numiseră Sophia. Lucas a fost născut prin cezariană, cu doar o săptămână înaintea limitei legale de avort. Tracy a pierdut foarte mult sânge și avea nevoie urgentă de transfuzie. Ea a fost internată la terapie intensivă. Soțul său, Costa, nu știa dacă soția și fiul său vor trăi. La doar șase săptămâni, Lucas a suferit o operație pe cord, iar în iulie a suferit o intervenție la ochi pentru a evita orbirea.

Acum, Lucas are puțin peste 5 kilograme și a fost externat pentru prima oară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel