Poveste impresionantă: Gunoier în Marea Britanie, vedetă în România
Data publicării:
Autor: Covrig Roxana
WhatsApp
Cotidianul britanic "The Independent" a scris despre cum au ajuns britanicii  vedete în România. Cotidianul a scris trei povești: a lui David Bryan, finalist la Vocea României, Damian Galvin, fost angajat al companiei Aston Martin UK şi Michael Fraser, fiul unui diplomat britanic, care a venit să-şi viziteze tatăl în vacanţă şi nu s-a mai întors acasă.
David Bryan a fost împreună cu jurnaliștii de la "The Independent" pe Lipscani. Britanicii au rămas uimiţi cât de bine vorbeşte Bryan română şi cum glumeşte cu chelnerii. Artistul le-a spus că este ciudat, că a ajuns să gândească în limba română, iar engleza pare o limbă străină pentru el. Bryan a renunțat la școală când avea 17 ani și a devenit gunoier în Marea Britanie. A venit în România ca voluntar și a devenit cunoscut după participarea la Vocea României. Aici nu câștigă mult, dar nici în Marea Britanie nu vrea să se întoarcă. Bryan a mai spus că mulți britanici și-ar dori să emigreze, însă sunt prea mândri şi preferă să stea acasă şi să încaseze ajutoarele guvernamentale, scrie stiridindiaspora.com
Cotidianul a mai scris despre Damian Galvin, britanicul stabilit în România din 2003. El și-a deschis propria companie, White Mountain Property, în Brașov. El a spus că aici cheltuielile sunt de zece ori mai mici decât în Marea Britanie, iar calitatea vieţii este superioară.
 
Michael Fraser are 30 de ani şi este fiu de diplomat. Şi-a deschis un bar în centrul capitalei, Mojo Music Bar. El spune că este una dintre cele mai sigure ţări, iar străinii au o părere proastă despre români din cauza articolelor negative din presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel