Postul Crăciunului. Carmen Brumă: Idee de mic dejun echilibrat și sățios! video
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
O idee de mic dejun de post echilibrat și sățios!

Carmen Brumă vă propune o idee de mic dejun de post echilibrat și sățios! Aveți nevoie de o lipie, de preferat din făină integrală, apoi humus cu semințe de dovleac, fulgi de drojdie inactivă și câteva rondele de ardei gras. Alte variante găsiți în programul său de post SUPLĂ ȘI SĂNĂTOASĂ ÎN POST BY CARMEN BRUMĂ care poate fi comandat online.

Vedeți aici cum se prepară acest mic dejun sănătos și gustos:

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial)

VEZI ȘI: Postul Crăciunului, ghid făcut de Carmen Brumă cu rețete și sfaturi: Omletă vegană

Pentru a vă asigura nutrienții necesari într-o astfel de perioadă, Carmen Brumă vine cu programul „Suplă și sănătoasă în post”.

A începul Postul Crăciunului 2021, luni, 15 noiembrie, și se sfârșește în Ajun, pe data de 24 decembrie.

„Suplă și sănătoasă în post” este un ghid cu sfaturi utile și un plan alimentar care te vor ajuta să te alimentezi echilibrat, să eviți greșelile frecvente în post și să scapi de kilogramele în plus. Costă 36 de lei și, dacă îl cumperi, vei primi pe e-mail, în format PDF:

Șapte săptămâni de regim alimentar cu trei mese zilnice și o gustare, diverse de la o zi la alta, bazate pe regulile nutriției sănătoase și ținând cont de nutrienții deficitari în perioadele de post.

Dieta cuprinde reguli generale, rețete pentru prepararea anumitor mâncăruri și produse recomandate, în total 123 de pagini în format PDF.

De asemenea, vei primi accesul pe grupul restrâns de Facebook SLĂBEȘTE CU CARMEN BRUMĂ (pentru admiterea în grup e necesar să faci cerere pe Facebook) unde vei beneficia de sfaturi suplimentare și de experiențele celorlați membri.

Dacă veți urma programul alcătuit de Carmen Brumă, veți pierde kilograme și veți avea mese corecte astfel încât să nu vă lipsească nutrienții necesari, să nu aveți carențe alimentare și să faceți asocierile corecte.

Postul Crăciunului 2021 începe pe data de 15 noiembrie și se termină pe data de 24 decembrie.

Alături de Postul Paștelui, Postul Crăciunului este unul dintre cele mai lungi posturi din an, durata celor două fiind de 40 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel