Poştăriţă din Timişoara, tâlhărită de banii pentru pensii şi alocaţii
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
postarita
postarita

O poştăriţă din Timişoara a fost tîlhărită de doi bărbaţi care au bătut-o şi au fugit cu geanta în care se aflau 36.000 de lei, bani de pensii şi alocaţii. Când şi-a revenit, femeia le-a povestit poliţiştilor că a fost lovită cu un obiect metalic şi n-a reuşit să-i vadă bine pe atacatori, transmite realitatea.net.

po„Până lablocul celălalt s-au auzit ţipetele ei de disperare. Şi zic: nimeni n-a sărit? Nu. E incredibil, pe cuvânt. Chiar acum două săptămâni am întrebat -o: doamnă, nu vă e frică? Zice, nu, că mă cunoaşte. Păi tocmai de aia ar trebui să vă fie frică“, a declarat un martor.

Femeia a ieşit din bloc, s-a îndreptat spre locul în care avea bicicleta, dar nu a mai apucat să o ia pentru că a fost atacată de doi indivizi care au coborât dintr-o maşină. Poştăriţa a căzut inconştientă, iar când şi-a revenit a văzut că geanta în care avea 36.000 de lei, bani ce reprezentau pensii, alocaţii şi indemnizaţiile celor din zonă, a dispărut.

Femeia a ajuns la spital cu capul spart. „A fost adusă de ambulanţă o pacientă heteroagresionată pe stradă, conştientă, cu multiple contuzii“, a declarat Carmen Barta, medic Urgenţe.  După ce a primit îngriji, femeia a plecat acasă.

Potrivit poliţiştilor, se cunosc doar semnalmentele unuia dintre agresori. Este vorba de un tânăr de 20-22 de ani şi 1,70 - 1,75 metri înălţime, brunet şi îmbrăcat într-un trening albastru. Poliţiştii nu exclud însă nici varianta unei înscenări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel