Data actualizării:
Data publicării:

Posibilitatea creșterii TVA-ului. Klaus Iohannis: Anumite măsuri se impun

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres
Președintele României Klaus Iohannis a vorbit despre posibilitatea majorării TVA-ului.

Klaus Iohannis a fost întrebat ce părere are despre încercările Guvernului de a aduce bani la bugetul țării și despre posibilitatea de a crește TVA.

„Acum, între timp, cred că știe toată lumea că e nevoie de mai mulți bani decât avem acum la buget și atunci anumite măsuri se impun. Am discutat aceste chestiuni, mi-au spus cei din conducerea Coaliției cam la ce s-au gândit. Unele măsuri mi se par bune, altele cred că mai trebuie puțin discutate.

Nu vreau să le clasific eu acum, de la Vilnius, însă este clar că trebuie găsite modalități pentru a completa veniturile bugetare. Nota Bene - fără a încărca cetățeanul. Deci sunt anumite măsuri care pot fi puse în practică fără ca românul de rând să aibă impresia că vine cu bani de acasă pentru buget..

Vom vedea până la urmă care din aceste măsuri rămân în picioare. Promisiunea Coaliției a fost că nu crește impozite și taxe.” a spus Președintele României Klaus Iohannis.

VEZI ȘI: Iohannis, reacție în scandalul azilelor: O rușine națională / video https://www.dcnews.ro/iohannis-reactie-in-scandalul-azilelor-o-rusine-nationala_922404.html 

VEZI ȘI: Iohannis, despre demisia lui Hellvig https://www.dcnews.ro/iohannis-despre-demisia-lui-hellvig_922406.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel