Urmărește emisiunea live
Porumbel: Îi retrageți sprijinul premierului? Guran: Asta se va discuta în forurile statutare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Virgil Guran a aflat din presă de revocarea ministrului Alexandru Nazare. 

Liderul senatorilor PNL a afirmat, la Antena 3, că a aflat de la televiziunile de știri că premierul Florin Cîțu a decis revocarea ministrului de Finanțe, Alexandru Nazare. 

Virgil Guran a spus că o astfel de decizie ar fi trebuit să fie luată statutar, în partid. În plus, el a punctat că la ședința coaliției nu s-a discutat despre așa ceva. Senatorul spune că așteaptă explicații, în partid, de la Florin Cîțu cu privire la decizia luată. 

Întrebat de Cătălina Porumbel, la Antena 3, în emisiunea ”Decisiv”, ce va face PNL-ul în contextul acestor mutări ale premierului Cîțu - ”Ce faceți dumneavoastră, îi retrageți sprijinul premierului?”, Virgil Guran a răspuns: ”Asta se va discuta în forurile statutare, nu cred că se va ajunge la...”. 

”Discutați de retragerea sprijinului premierului?” a insistat Porumbel. ”Întâi, eu vă spun, am atâta diplomație și calm, încât dacă acționăm repede, fără să vedem care este realitatea, e posibil să aducem prejudicii de imagine partidului și nu-mi doresc acest lucru, pentru că chiar s-a muncit la noi în partid. Trebuie să vină premierul, să explice despre ce e vorba, poate are dreptate, dar, la prima vedere, trebuia, vă spun foarte clar, să discute acest lucru cu forurile care au un cuvânt de spus în ceea ce se întâmplă și apoi să se ia o măsură”. 

”Exact ce a spus și Ludovic, sper să nu aibă legătură cu rectificări (rectificarea bugetară n.r.)” a continuat Virgil Guran, care a punctat că Alexandru Nazare și-a păstrat neutralitatea în contextul Congresului PNL din 25 septembrie 2021, nu a fost de nicio parte. El a afirmat că în PNL erau mulțumiți de activitatea lui Alexandru Nazare la conducerea Ministerului Finanțelor. 

Vezi și: Revocarea lui Nazare, RĂZBUNAREA lui Cîțu? Orban: Aș vrea să cred că nu-i așa, dar mi-e foarte greu

Pe de altă parte USR PLUS abia așteaptă propunerea de retragere a încrederii lui Florin Cîțu, după cum a spus Emanuel Ungureanu, în aceeași emisiune de la Antena 3. 

Vezi și: RETRAGERE sprijin Cîțu. Ungureanu, USR: Abia așteptăm! I s-a umflat capul la Putere, e dispus să dea foc țării!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel