Portugalia - Spania, Campionatul Mondial, rezultat final. Prima ciocnire a titanilor din Rusia - live score
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Portugalia și Spania au jucat astăzi primul mare derby de la Cupa Mondială din Rusia. Cele două formații au oferit un meci foarte spectaculos care s-a terminat 3-3.

Min 90 - FINAL DE MECI! Portugalia și Spania termină la egalitate 3-3.

Min 88 - GOOOLLL! Incredibil! Portugalia egalează pe final de meci! Ronaldo reușește un hattrck! Gol din Lovitură liberă și Portugalia egalează! 3-3!!!

Min 57 - GOOOLLL! Meci fabulos în Rusia! Nacho duce Spania în avantaj după doar trei minute de la egalare printr-un gol superb! 

Min 54 - GOOOLLL! Se restabilește din nou egalitatea! Cea mai frumoasă partidă de până acum la Mondial! Diego Costa face și el dubla și egalează pentru Spania. 2-2

Min 44 - GOOOLLL! Cristiano Ronaldo face dubla după o greșeală mare a portarului De Gea! Portugalia intră la pauză în avantaj!!!

Min 25 - GOOOLLL! Diego Costa egalează pentru Spania!

Min 4 - GOOOLLL! Portugalia trece rapid în avantaj! Cristiano Ronaldo obține un penalty pe care tot el îl transformă. 1-0


ECHIPELE DE START:

Portugalia:

Rui Patricio - Soares, Pepe, Fonte, Guerreiro - Carvalho, Moutinho - Silva, Guedes, Fernandes - Ronaldo

Spania:

De Gea - Nacho, Pique, Ramos, Alba - Busquets, Koke - D. Silva, Isco, Iniesta - D. Costa

Știrea inițială:

PORTUGALIA - SPANIA, Campionatul Mondial, rezultat final În această seară, la Soci, începând cu ora 21:00, două dintre favoritele la câștigarea turnelui mondial se vor înfrunta într-o partidă din Grupa B.

PORTUGALIA - SPANIA, Campionatul Mondial, rezultat final Toată lumea așteaptă această partidă în care Cristiano Ronaldo, jucător la Real Madrid în Spania, își va întâlni mulți dintre coechipieri și adversari.

PORTUGALIA - SPANIA, Campionatul Mondial, rezultat final Spania a trecut printr-un veritabil cutremur cu numai două zile înaintea partidei de la debut, informează Digi Sport.. Selecţionerul Julen Lopetegui a fost demis cu două zile înaintea meciului după ce a fost anunţat de Real Madrid drept viitorul antrenor al clubului din sezonul viitor.

PORTUGALIA - SPANIA, Campionatul Mondial, rezultat final Ambele formaţii s-au calificat cu linii de clasament impresionante la CM. Spania a câştigat grupa G cu 28 de puncte din 30 posibile, cinci puncte peste Italia, iar Portugalia a adunat 27 de puncte în grupa B, însă a depăşit Elveţia datorită golaverajului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel