Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 18 sep, 21:38
Portofoliu JUSTIȚIE. Pe cine vrea Dăncilă după ce Gîrbovan a fost refuzată
După ce Dana Gîrbovan a fost refuzată de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Justiției, Viorica Dăncilă a fost întrebată de Mihai Gâdea pe cine își dorește în fruntea Ministerului Justiției.

„Mi-aș dori să merg cu o persoană tot din rândul magistraților. Trebuie să înțeleagă sistemul, să aibă multă credibilitate în rândul magistraților, de aceea am propus-o pe doamna Gîrbovan și am insistat foarte mult să devină ministrul Justiției. Am avut și am certitudinea că ar fi avut puterea să facă o reformă în Ministerul Justiției, să coaguleze foarte mulți magistrați, să răspundă provocărilor care apar în Justiție”, a spus Viorica Dăncilă, miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea.

„Cred că vom veni tot cu o persoană din rândul magistraților. Nu pot să spun cine este persoana. Voi avea discuții. Vreau să fie tot un magistrat”, a subliniat premierul României.

În acest context, amintim că președintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea premierului de a o numi pe Dana Gîrbovan în funcția de ministru al Justiției.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro