Portofoliu JUSTIȚIE. Pe cine vrea Dăncilă după ce Gîrbovan a fost refuzată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
După ce Dana Gîrbovan a fost refuzată de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Justiției, Viorica Dăncilă a fost întrebată de Mihai Gâdea pe cine își dorește în fruntea Ministerului Justiției.

„Mi-aș dori să merg cu o persoană tot din rândul magistraților. Trebuie să înțeleagă sistemul, să aibă multă credibilitate în rândul magistraților, de aceea am propus-o pe doamna Gîrbovan și am insistat foarte mult să devină ministrul Justiției. Am avut și am certitudinea că ar fi avut puterea să facă o reformă în Ministerul Justiției, să coaguleze foarte mulți magistrați, să răspundă provocărilor care apar în Justiție”, a spus Viorica Dăncilă, miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea.

„Cred că vom veni tot cu o persoană din rândul magistraților. Nu pot să spun cine este persoana. Voi avea discuții. Vreau să fie tot un magistrat”, a subliniat premierul României.

În acest context, amintim că președintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea premierului de a o numi pe Dana Gîrbovan în funcția de ministru al Justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel