Porți deschise la Ibiza Sol
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

Complexul rezidenţial Ibiza Sol (www.ibizasolresidence.ro) îşi deschide porţile pe 18 şi 19 mai 2013 între orele 10:00 – 14:00 pentru a putea fi vizitat de toate persoanele interesate. Cu ocazia apropierii zilei de 1 iunie, pe toată perioadă evenimentului, vor fi organizate diferite activităţi pentru cei mici în clubul pentru copii.

“Am decis să deschidem porţile posibililor cumpărători pentru ca aceştia să poată experimenta un weekend în complex fără să se simtă ca şi când ar fi la o vizionare. Ei se vor putea plimba prin apartamente şi spaţiile comune şi pot vedea cum locuiesc actualii rezidenţi. Vrem ca în aceste două zile să le arătăm vizitatorilor noştri că Ibiza Sol se diferenţiază de alte opţiuni din zonă, dar şi din restul Bucureştiului, prin arhitectură, calitatea construcţiei, finisajelor alese şi a zonei largi de spaţiu verde.

În plus, vrem să arătăm că întreg proiectul este special gândit pentru a oferi condiţiile ideale familiilor cu copii, experienţa anterioară dovedindu-ne faptul că decizia cumpărării unui apartament nou vine din dorinţa de a oferi celor mici mai mult spaţiu de joacă şi facilităţi speciale, precum şi de a locui în proximitatea grădiniţelor sau a şcolior” a declarat d-na Andreea Comşa, Director de Vânzări.

Complexul dispune de 304 apartamente (dintre care 93 sunt deja locuite), de trei şi patru camere cu finisaje de înaltă calitate. Toate apartamentele dispun de şemineu în living room, centrală termică individuală cu boiler încorporat şi radiatoare din aluminiu, aer condiţionat în living room şi dormitor, bucătărie complet mobilată şi parţial utilată (cu plită vitoceramica, hotă şi cuptor electric) şi barbeque pe terasă.

Fiecare apartament poate fi cumpărat cu opţiunea parcării subterane sau la suprafaţă iar complexul este păzit în permanenţă pentru siguranţa locuitorilor. În complex se mai află şi două piscine exterioare cu jacuzzi, kids club şi sală de fitness, teren de minigolf, toate într-un spaţiu verde extins de peste 12.000 mp pentru plimbări lungi împreună cu cei mici.

Preţul apartamentelor porneşte de la 109.000 EUR pentru un apartament cu 3 camere la mansardă de 149 mp construiţi şi 84 mp utili. Există şi opţiunea apartamentelor de 3 camere de 150 mp construiţi şi 115 mp utili la 129.000 EUR, dar şi a unor apartamente cu patru camere de 163 mp construiţi, 122 mp utili, la preţul de 149.000 EUR. Vânzarea apartamentelor se efectuează în scutire de TVA.

Apartamentele pot fi achiziţionate în condiţii speciale prin credite imobiliare oferite de Alpha Bank şi Raifeissen Bank.

Informaţii despre complexul imobiliar Ibiza Sol:

Complexul Ibiza Sol se află într-o zonă foarte sigură şi liniştită din apropierea oraşului Bucuresti. Acesta este situat la doar 200 metri de pădurea Băneasa, în imediata apropiere a Grădinii Zoologice, a centrului comercial Băneasa şi a unor prestigioase şcoli internaţionale (Şcoală Americană, British School).

Ansamblul residential Ibiza Sol a fost dezvoltat de către grupul spaniol Ibiza House (ibizahouse.com.ro) care a mai realizat alte patru proiecte în apropierea Bucurestiului vândute integral (Ibiza Residential, Ibiza Club, Ibiza Golf şi Ibiza Golf and Light).

Proiectul Ibiza Sol Residence a fost finanţat de către Raiffeisen Bank şi Alpha Bank şi se află in administrarea Euro Insol. Printre cele mai importante proiecte imobiliare administrate de Euro Insol se numără Asmita Gardens, Citadella Titan, Verdi Park Residence. Alte companii din portofoliul Euro Insol sunt Hidroelectrică SA, World Trade Center Bucharest, Servtrans, RHS,Uztel Ploiesti, UCM Resita, Conban SA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel