Portarul de la Vama Arad, mort după ce poarta a căzut peste el
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Portarul de la Vama din Arad a murit, duminică după amiază, după ce poarta metalică de câteva tone s-a prăbușit peste el. Nenorocirea s-a produs la vama de interior, în zona industrială a orașului.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 15.20, potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere, dar nimeni nu a observat tragedia până la 16.53, când a fost făcut apelul la 112. Un echipaj al pompierilor de la descarcerare au ridicat poarta metalică grea de câteva tone dar medicii au constatat că pacientul prezenta leziuni incompatibile cu viața și cel mai probabil a murit pe loc. Din primele informații, paznicul în vârstă de 53 de ani a încercat să fixeze poarta sărită de pe șină, dar aceasta s-a prăbușit peste el, arată aradon.ro

„A intervenit un echipaj de ambulanţă C2, cu medic. Bărbatul a fost găsit decedat. Se pare că nu a fost nimeni în preajma lui atunci când a căzut poarta peste el. E vorba de o poartă mare, grea, care merge pe şine. Poarta i-a căzut pe piept, leziunile de strivire de la nivelul cutiei toracice fiind incompatibile cu viaţa. Bărbatul era cianotic când a fost descoperit, deci decedat. Nu s-au mai efectuat manevre de resuscitare" – a explicat dr. Mircea Merea, director medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel