Data actualizării:
Data publicării:

Porecla pe care i-a dat-o Regele Charles fiului său. Îl face pe Harry să se simtă "frustrat" și plin de "resentimente"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal
Foto: Instagram @clarencehouse / @sussexroyal

Află în articol ce poreclă i-a pus Regele Charles fiului său, Prințul Harry.

Prințul Harry a dezvăluit cum a primit porecla „The Spare”,  imediat după ce Prințesa Diana l-a născut. Rănit, Ducele de Sussex a dezvăluit că acesta este un nume adoptat rapid de membrii Familiei Regale, inclusiv de tatăl său, Regele Charles, și chiar de regretata Regina Elisabeta a II-a, bunica sa. Harry a explicat de unde vine acest pseudonim în cartea lui de memorii - Spare.

„Acesta a fost pseudonimul des folosit de tată, mami și bunicul, chiar și de către bunica. Moștenitorul și cel de rezervă — nu a existat nicio judecată, dar nici ambiguitate. Eu eram umbra, sprijinul, Planul B".

Harry a continuat spunând că a fost adus pe lume în cazul în care i s-ar întâmpla ceva fratelui său Wiliam. El a spus că a fost „chemat să ofere rezervă, distragere, diversiune și, dacă este necesar, o piesă de schimb”.

Resentimentul lui Harry



Subiectul poreclei a reapărut în spațiul public pe măsură ce Mirror raportează că Harry a dezvăluit cine i-a dat numele de „rezervă” după nașterea sa. Un fragment recent revizuit din memoriile sale arată că tatăl său, Prințul Charles, a fost primul care a spus acest cuvânt. În acest context, The Guardian a evidențiat resentimentele lui Harry față de porecla lui și modul în care aceasta motivează „frustrarea” din cartea sa de memorii.

„Resentimentul lui Harry de a fi „de rezervă” este tema de bază a cărții sale, prin capitolele despre copilăria sa, școala sa, cariera sa ca regal și în armata britanică, relația cu părinții și fratele său, și viața lui cu Meghan”, a scris ziarul.

Sursa a continuat: „Porecla destul de disprețuitoare a lui Charles pentru cel de-al doilea fiu al său a fost inspirată atunci când regretata Prințesă Diana l-a născut pe Harry. Se spune că Charles i-ar fi spus atunci: „Minunat! Acum mi-ai dat un moștenitor și o rezervă - munca mea este gata”.

Prințul Harry a vorbit pentru prima dată despre asta în cartea lui de memorii. Fanii regali din întreaga lume au fost uimiți de porecla destul de dură pentru Ducele de Sussex.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel