Popescu-Piedone: Aici e buba! Dacă mi-am luat pantofi cu senzori...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Primarul Piedone inspectează un loc de joacă, în Ferentari 72
Primarul Piedone inspectează un loc de joacă, în Ferentari 72
Cristian Popescu-Piedone, primarul de la sectorul 5, a postat un mesaj amuzant pe pagina sa de Facebook.

Primăria sectorului 5 a transformat un loc viran din Ferentari într-un parc și o alee de promenadă. Primarul Cristian Popescu Piedone a inspectat lucrările și a verificat calitatea asfaltării, la un loc de joacă, cerând decopertarea și reasfaltarea acelui segment. ”Aici e buba! Se vede că e subțire. Dacă mi-am luat pantofi cu senzori”... le-a spus Piedone constructorilor, după care a încercat cu un cutter materialul. Cetățenii din zonă se declară mulțumiți, însă, de regenerarea urbană, iar o trecătoare l-a comparat pe Piedone cu Ceaușescu, în privința vitezei cu care avansează lucrările publice. Piedone a postat un mesaj amuzant pe Facebook, privitor la proiectul Ferentari 72, glumind pe seama oponenților politici. Cetățenii care apar în filmarea postată pe Facebook au fost plătiți, scrie Piedone. După care adaugă: Cu fericire!

Cetățenii din clipul atașat au fost plătiți! 

”Ferentari, Nr 72!Acum o lună... era un loc viran și mizer. Că doar e-n Ferentari! Și in Ferentari merge și așa! Că deh... oamenii din Ferentari nu merita ceva mai bun decât maidanul... N-am altă explicație acum!

Și, oricum, nu mai contează! Că pustietatea mizerabilă care a fost în Ferentari 72... a dispărut! În locul ei am invitat Civilizația, Respectul, Frumosul! Pentru că așa este normal, pentru că așa trebuie să fie, pentru că așa vreau!!!

Desigur... că mai mereu în ultima lună, se vor găsi destui miștocari de serviciu! Nu-i bai! Suntem o țară liberă, iar libertatea cuvântului este sfântă!

Vă dau un pont: Cetățenii care își exprimă părerea în clipul atașat au fost plătiți!!! Cu... fericire, desigur!

Indiferent de păreri, echipa noastră și-a făcut treaba! A făcut din maidan... grădină! Și parcare și loc de recreere și spațiu de joacă! Ferentari 72 a revenit în oraș, a revenit în Bucuresti! Și are o super... promenadă!

O doamnă m-a asemănat cu Ceaușescu

Apropos: O doamnă ne-a cerut să amenajăm pentru copiii zonei un loc special pentru desen! Cu creta, cu orice! Mi-a plăcut ideea dumneaei! Așa că... vom face și asta!

Altă doamnă m-a asemănat cu Ceaușescu... Și mi-a recomandat să predau lecții de iubire a naturii ! Nu sunt în măsură, doamnă dragă! Noi amenajăm frumosul cel verde! De păstrat... păstrați-l și protejați-l dumneavoastră, împreună cu vecinii și cu cetățenii care îl privesc și-l folosesc!!!Să fiți sănătoși, oameni buni!

Piedone merge cu proiectele lui mai departe! Da, da... continuăm să lucrăm pentru oameni, pentru familia noastră mare numita Sectorul 5!”, a scris primarul de la 5 pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel