Pop îl acuză pe Orban că ia fața Parlamentului, pentru impact emoțional
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Guvernul Orban a anunțat că intenționeză să-și asume răspunderea pe modificări la legile Justiției, însă astăzi a fost votată în Senat amânarea pensionării anticipate a magistraților.

Senatorul PSD Liviu Pop a explicat votul de astăzi din Parlament, pe modificările la legile Justiției, într-o intervenție la Realitatea Plus:

E o chestiune de imagine pe care a făcut-o premierul Orban, cum de altfel, la pachet cu domna Turcan, au venit și cu cealaltă problemă de asumare, transportul elevilor. Au pus elevii în față, total iresponabil. Fac apel către Guvernul României să se uite bine în ograda lor și să vadă că Hotărârea de Guvern cu transportul elevilor e atributul Guvernului nu al Parlamentului. Noi în Parlament, cei de la PSD zic, deja am avansat către plen propunerea legislativă prin care modificăm Legea Educației și acordăm gratuitate transportului elevilor în România”, a spus fostul ministru al Educației, miercuri, la Realitatea.

Declarațiile politice pe care le face domnul premier cu doamna vicepremier pe angajări de răspundere, știind că nu pot face lucrul acesta, sunt cu impact emoțional poate la Palatul Victoria”, a completat senatorul Pop.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel